tisdag 20 januari 2009

nytt

according to me: det skulle vara fint att leva i en stumvärld. då skulle man inte behöva vara oroilig för att plumset ska höras när man skiter borta hos någon.


accordin to sombody else: att fisa är det vackraste som finns.


men, sen efterlyser jag Baby writer, kliv fram, var e du?
och så ber jag så mycket om omrsäkt för att jag varit borta ett tag.
jag trodde jag var gravid, sen strulade förhållandet, sen blev jag sjuk, sen söp jag en massa, och blev frisk, och författaren rymde, jag rymde efter, vi bestämde oss för att rymma upp i bergen, göra barn och skapa ett eget samhälle, sen bestämde vi oss för att rymma tillbaka, vi kom hem igen, nu är allting rätt fint, tvåtusen nio och allt, jag försöker sluta röka, har inte rökt på en vecka och två dagar, jag tränar och ska leva ett aktivt och roligt tvåtusen nio, mycket supa och dumheter också, låter ungefär som tvåtusen åtta, men det kan omöjligt vara det, för det är nytt år, nånting helt annat.

hej

6 kommentarer:

tIS sa...

får du jobbet på solo och levis måste du prata gott om mig. jag vill ha. jag vill ha det jobbet.
oj vad jag vill. i wanna go solo.

loathing sa...

okej jag ska prata gott om dej jag lovar. jag ska söka som en dåre. han fina kläder med uringning på mej när jag får komma på intervju. jag ska prata om att jag gillar djungeln och att jag skulle vilja slänga mej från trädtopp till trädtopp där.

Lilla Blå sa...

Så du lever?
Ja.
Bra.

loathing sa...

lilla blå
jadå jadå

Söderbergs Take sa...

grattids

Söderbergs Take sa...

grattids