tisdag 7 april 2009

fääst (jag stavade fel med flit)hur mår hästarna egentligen? jo dom springer som dom ska. i fredags var vi på hemmafest och dansade på borden och idag har jag ätit en kung. författaren kom hem med en kung på axeln, han hade jagat och fångat honom själv. nu mår vi bra. men vem bryr sej egentligen?

5 kommentarer:

dr. No sa...

Kungar är bra - möra. Det beror på att de aldrig behöver göra något fysiskt ansträngande, ens motionera. De håller sig slanka ändå eftersom de bara äter sådana där små portioner på stora tallrikar med konstfärdigt ringlad sås.

Fick ni sås till, förresten?

loathing sa...

dr no- alltså jag har sett en kung springa en gång. han sprang och sprang som om det inte fanns nåt stopp. så visst motionerar dom ibland. men han som jag såg kanske inte sprang för hälsan utan för dåligt samvete eller för ånger eller nåt sånt.

nej ingen sås vad jag minns. passar det till kung?

tIS sa...

pissöl är det enda som är drickbart när systemet är stängt :)
hehe. jag skulle vilja jobba i en butik som enbart hade ett märke. då skulle jag kunna bli specialist och svara på luriga frågor och säga mystiska saker som ingen förstår. kanske de säger: jaha? det visste jag inte.
trivs du på mango?

dr. No sa...

Sås, min käre Föraktets Förkämpe no. 1, passar till ALLT.


Speciellt till Kung.

loathing sa...

dr No- okej då vet jag det till nästa gång författaren släpar hem nåt. men det kanske inte blir kung igen på ett tag, dom är ganska sällsynta och svåra att fånga.