lördag 20 juni 2009

nu

igår vad det midsommar och jag var riktigt bakis från morgon till kväll. söp riktigt duktigt i torsdags med vin och vodka och conjak. så igår låg jag bara under kuddarna. jag fick be författaren gå ut med hunden men den jäveln ville ha femtio spänn för det. och han fick det.
annars e jag bara fattig och skulle kunna äta upp ett par trosor på sergels torg bara jag fick betalt för det. skicka förslag till mej vad för galna saker jag skulle kunna göra, jag gör det, för en fin peng. poha. och hunden är sjuk också. i prostatan. men vi lever. vi lever.


1. favoritblomman
2. nya skor
3. jag
4. strippstången
5. stor snopp
6. orm
7. jag o N slagit hål i väggen efter en kväll på fyllan med knivkastning mot väggen
8. zeppe hos veterinären, ser ut som hanibal lector

hej svejs
o far åt helvete


7 kommentarer:

dr. No sa...

Ta ett jobb till?

loathing sa...

svart då i såna fall för jag arbetstränar. får inga pengar för det inte. bara försäkringskassan jo nåow.
jag säljer saker från hemmet. från garderoben och köket och idag sålde jag pappas pilotväska för tvåhundra och tog pengarna själv. men jag fick hans tillåtelse. det fick jag ju.
men jag kanske ska börja passa barn. jag tror barn gillar mej.

dr. No sa...

bäst för alla vore ju om du bara ägnade dig åt att leva och skriva om levandet. Det sägs att det finns något som heter författarstöd (tjuriga författare som inte får det kallar det förfittarstöd...). Det borde du ha!

loathing sa...

dr no ja kanske låter som en bra idée men jag är ingen författare längre. det är det jag har författaren till. han får bidrag och är grinig. han är min författare.

dr. No sa...

tänkte inte på det.

tIS sa...

http://thisismygrind.blogspot.com/

loathing sa...

ok din nya? jag skriver inte mkt längre, det får komma en nystart när stormen i mitt liv lagt sej..om den nån gång gör det...pohha