onsdag 16 april 2008

tjugotre!


skål! idag fyller jag år. och Z också. jag ska inte göra något speciellt, A kommer hit och vi ska väl dricka vin och laga mat och spela tevespel och äta fruktsallad och så ska han hjälpa mej att ladda ner den sista musiken till festen på lördag. shit det har gått tjugotre år. jag känner mej som sjutton. jag har rökt i fem år, kanske dags att sluta. jag börjar märka skillnad på min hy. efter helgen och efter festen, då ska jag köpa plåster och sluta röka. inte för att det kommer hända, men jag kan ju alltid säga så, det låter så positivt.


idag började jag i alla fall med en ny strategi. jag måste börja ha lite mer disciplin så varje morgon ska jag gå upp klockan åtta och gå ut och jogga, powerwalka och köra boot camp i intervaller. okej kanske inte varje dag, men varannan dag, och varannan dag yoga och styrketräning. jag måste komma i form igen. det går inte och vara så här ohälsosam.


men på helgerna ska jag supa skallen av mej, jag har väl inte fått er att tro annat?
och i helgen följer kameran troligtvis med så då blir det lite bilder antar jag.


ha en bra onsdag. nu ska jag äta lunch. (författaren har gjort sesambiffar med algsallad och rostade nypon. han lärde sej receptet av siamesiska tvillingar från rotterdam)

15 kommentarer:

beerbelly sa...

Grattis. Du är dig lik på bilderna =)
Jepp det låter positivt som om det vore en bra sak.
Rotterdam.. för tidigt på dagen för knark hoppas jag? Akta kryddningen.
Hoppas du får en suverän födelsedag och att festen i helgen blir rolig.
Hurrahurrahurrahurra..tja

Nollan sa...

Hälsosamt liv i veckorna och festa på helgerna. Låter som en bra kompromiss. Verkar vara en helt okej kock också författaren. Men skriver han någonsin något vettigt?
Grattis till de 23 levda!

loathing sa...

beerbelly- ja det känns som att det alltid är fel tid för droger, men ibland är man ju fel också. jag och en kompis kom på att man borde tatuera in "förbered dej på det värsta" på ryggen och "men hoppas på det bästa" på magen.
ja, min födelsedag har varit soft och trevlig, tevespel, vin och matlagning och en massa kul.
och det bästa är att nu går man och lägger sej och vaknar upp till en torsdag.

nollan- nej han skriver ingenting vettigt, men det är det som är kul.
tack tack och ha en god natt.

Hon sa...

Grattis som fan! Hoppas dagen och helgen blir kanonbra!

Zombie sa...

Grattis som faen"!

beerbelly sa...

Jo droger är nog fel oftast. Är man fel (vilket jag håller med om att man oftast är) ändå så slipper man det skräpet. Droger borde vara för normala personer. Skeptisk till tatueringar. Har man en riktigt bra anledning så är det ok.
Gött att du haft en soft och bra födelsedag. Torsdag känns bra nu :)
Ha dä gött!

loathing sa...

hon- tack tack!

zombie- tack som faen!

beerbelly- ja, haha, droger borde vara för alla normala männsiskor.
nu ska jag ut och jogga.
det är sol ute.

beerbelly sa...

Starkt!
Jag joggade ingenstans i morse och lär inte göra det under dagen. Om någon hittar mitt huvud så kan jag gärna få tillbaka det!
Ha en bra dag.

beerbelly sa...

Oi det närmar sig party dags :)
Hoppas allt är klart och att du är laddad.
Ha en riktigt bra fredag och helg!

loathing sa...

beerbelly- hehe ja det är jobbigt att jogga...vi gick en powerwalk istället, men det är ungefär samma sak bara att man besparar knäna och lungorna =)
jaaaaa jag är laddad som fan, vi håller på och fixar så in i helvete och nu är man bara nervös att man inte ska hinna med allt eller att nåt ska gå fel.
men tack ska du ha, imorn ska festas som fan! bilder dyker säkert upp!

beerbelly sa...

Äh bara ni som märker om inte allt flyter perfekt. Tror det blir kanon.
Ha det gött!

MP3 e MP4 sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

helena sa...

grattis!

geeken sa...

aaamen..grattis i efterskott! tjugotre är en trevlig ålder. man hade livet framför sig. jag är snart 29 och har livet bakom mig. åtminstone den roligaste delen. nu är man så ansvarsfylld att det sprutar ur öronen. man gör ständiga konsekvensanalyser. super jag tills jag dör i helgen blir det fruktansvärt plågsamt på jobbet nästa vecka osv...herregud vad jag är tråkig. sorry. måste få bitchen att gratta dig istälelt. hon om nån är 23 år, forever and ever.

loathing sa...

geeken- hehe, ja du kanske måste ändra inställning, 29 är ingen ålder.