onsdag 30 april 2008

hej, hallå, hejsan, tja, tjabba, tjena

då är det onsdag och valborg. författaren ska hem till en kines och röka pipa och lyssna på jazz och äta insmugglade frukter. jag åker väl antagligen med Z och A till en grillfest och dricker tequila och spelar fotboll. men det ska bli dåligt väder ikväll och jag känner mej fortfarande förkyld. då kanske det inte blir så kul att sitta utomhus mitt i natten. jag kanske åker till C istället och testar hennes kryckor som hon har för sin stukade fot. vi får helt enkelt se vad som händer.

vad mer? jo, det går en kidnappare lös här. han väntar utanför skolor och frågar barnen saker sen försöker han ta dom, men han har inte lyckats än. jag fick hämta min syrras unge i skolan idag för ingen fick gå hem ensam. hon hade geografitest idag och skulle komma ihåg olika länders huvudstäder. för att komma ihåg irland och dublin sa jag att hon skulle sjunga no nej never no nej never no more. det funkade tror jag.

ja. det var det enda jag hade att säga just nu. vi ses väl imorn eller nåt. ha en bra valborg. men snälla, titta inte på en brasa. det gjorde man inte ens när man var liten.

4 kommentarer:

beerbelly sa...

Grillfest låter riktigt gött. Hoppas på uppehåll. Kanske skönt att hälsa på polare med iofs.
Vilka super freaks det finns. Kidnappare.. märkligt. De skulle köras ur stan med tjära och fjädrar.
Ha det gött nu!

loathing sa...

det vart ingen grillfest, tur va det för här regnade det mycket. vi var hemma hos en polare och söp. bara killar. jag och en kompis enda två tjejer. fint!
hoppas du hade det bra.

da geek sa...

titta på en brasa..nej...men värma sig vid den är väl ok..gjorde dock inte denna gång. så smarta som vi var försökte vi oss på brännboll på rålis sen började det regna och då förvandlades parken till "the mist"..mitt liv förkortades nog 3 år på kuppen så mycket rök man andades in då..eller kanske inget i jämförelse med dig som verkar ta 2 pinnar åt gången? :)
jaja..glad valborg på dig

loathing sa...

geeken- det är alltid så på valborg, man startar nånting som slutar i misär för att det börjar regna. men det är ju kul det också liksom. om det inte vore så kallt skulle man ju slänga av sej kläderna och springa omkring.
hoppas ni hade det kul i alla fall.
hej på rej.