söndag 4 maj 2008

helgen

i onsdags på valborg var vi hemma hos någon som hette kakelmannen, men vi kallade honom för patron för det stod bara ett P på hans dörr och då passade patron bäst. det var trevliga människor och vi söp som fan. den här gången hade jag kameran med mej, det vart inte många bilder, men nåra i alla fall.
en snögubbe?
ja, sen på torsdagen var ungefär samma gäng hemma hos mej och där söp vi som fan ännu en gång, men ingen störningsjour den här gången det var ju bra. jag spelade in när flatterskallen rapade och jag har nästan aldrig hört nåt liknande.

i fredags var vi hemma hos S, bara jag och en brud till, resten grabbar. vi spelade ett helt sjukt drickspel som var riktigt roligt och efter det var vi skitfulla och låg på gräsmattan och hängde i taklamporna. efteråt följde jag å hon med två snubbar hem och hade ganska kasst sex.
i går, lördags, skulle vi ut till gillestugan och supa igen, men jag däckade, min kropp var helt slut, det var ganska skönt, den första lördan på evigheter utan sup. idag är det söndag och jag ska kanske träffa C vid en strand och snacka och käka lite. sen ikväll blir det grillning med syrrans familj. hoppas resten av er haft en bra helg!

3 kommentarer:

beerbelly sa...

Kul med lite fest bilder. Hehe jäklar vad sliten han är som sitter i bilen. Låter roligt förutom kasst sex då. Bra är grejen har jag hört. En del påstår det men det kan vara en myt.
Förstår om det är roligt att inte vara bakis idag ja :)
Hoppas duj får en skön kväll!
Tjo.

tIS sa...

haha, ja det party tricket är en klassiker. vi brukar också köra såna där kortspel... farligt det där =)
vi har spelat match nu.. förlorade.
plus att katten vill bli klappad nu.. så den slickar mig på fingrarna när jag försöker skriva nu.. kattjävel.

jag har skaffat mig en bloggräknare! det var det enda negativa med blogspot, man kan inte se statistiken som på webbloggen.. men nu kan man :D

loathing sa...

beerbelly- ja han i bilen var riktigt full och slirig haha.
dåligt sex är ju alltid tråkigt liksom, men det spelar egentligen inte så stor roll. ha en bra måndag.