söndag 13 juli 2008

hundbiten

det har tagit ett tag att uppdatera, men jag har bara haft endel att fixa med. i onsdags blev jag attackerad och svårt biten av en lös rottweiler. man ser inte hur illa det är på bilderna men den bet av mej två ben i handen så i veckan ska jag opereras och skruvas ihop med skruvar. jag har polisanmält och hållt på med försäkring och skadestånd hit och dit. ska inte på förhör hos polisen förräns efter sommaren. jag blir så jävla förbannad att dom inte tar hunden nu på en gång för hela vårat område är rädd för den där hunden och har varit det länge och den är aggressiv och dom har den lös och dom misshandlar den. den hoppade upp mot mej så om jag inte hade puttat undan den med min hand hade den fått tag i min strupe.det är mitt ringfinger som är av och jag kan inte röra det alls. fingret bara hängde som en krok. så jävla typiskt för jag och N ska förlova oss i veckan.

här har han bitit rakt igenomjag & N på sjukhuset

jag & N i sjukhussängen. jag var tvungen att sova över för att jag fick stark antibiotika i dropp hela natten. N stannade kvar och sov med mej även fast sköterskan egentligen inte ville det. det är förbjudet att ha någon sova över när man ligger i en sal men jag sa, då skiter jag i eran jävla antibiotika och åker hem. men då ändrade hon sej och vi fick sova i en mörk och lugn del av korridoren. vi hörde henne prata i telefonen sen. hon sa, ja dom ligger ute i korridoren nu, dom var jätte otrevliga.


dan efter när jag skrevs ut på permission över helgen för att vänta på att operera (dom ville inte riskera infekton i såren så dom ville vänta ett litet tag med att operera) åkte jag och N hem till hans pappa oc hans kärring
N målade om i farsans kök och fick en massa sprit för deti den lilla lilla matbutiken på landet fanns det talande skynken


när N jobbade i köket låg jag och vilade och läste.


sen vart det grillning och dricka båda kvällarna. jag kunde inte drick för att jag äter antibiotika och tar starka smärtstillande. vi firade att N och jag ska förlova oss och jag drack alkoholfritt jordgubbsvinnu fåre vara nog med mördarsniglarna, tyckte N´s pappamin gipsade hand

sen sov vi
idag ska jag bara vila. imorn ska jag till sjukhuset, handkirurgen, som ska berätta vad som måste göras och bestämma en tid för operation.


just det en sak till. det gick på en fyllgubbe på bussen med en kattunge på axeln. det såg kul ut:


hej!

10 kommentarer:

Nollan sa...

Fy f-n, en sådan hund ska avlivas direkt. Ska inte behöva ta en hel sommar av utredningar osv. Tur att det gick så pass bra som det ändå gjorde, även om det förstås är mer än trist redan som det är. Hoppas handkirurgen snabbt får ordning på handen, de brukar vara väldigt duktiga där. Och mitt i allt elände, GRATTIS till förlovningen!

loathing sa...

nollan- jaa jag ska ligga på dom som fan, det ska inte ta lång tid när dom har mej hängandes i svansen på dom. och TACK, det e riktigt kul med förlovningen.

tIS sa...

tråkigt att höra med handen.
roligt att höra med förlovning. gratulationer.

krya på dig.

beerbelly sa...

Grattis till förlovning. Fattar inte vilket skitland vi lever i. Polisen ska bara åka ut och skjuta hunden direkt. Kunde de göra med en gång med alla som är lösa och inte på privat område enl mig men särskilt stora/kamphundar.
Krya på dig och ha en bra kväll!

loathing sa...

beerbelly- taaaack.
jo jag vet, det e sjukt faktiskt, men jag ska kämpa å ligga på som fan att det ska hända nåt tidigare..skadestånd å skit me. men nu ska jag bli frisk först. kram

PinnKakan sa...

fy fan.. det där lät verkligen inte kul. det med hunden alltså. tur att du hade en förlovning att fira sen då som plåster på såren. congratz!

Huskorset sa...

SHITE vicket bite.
Stackars!
Idioter ska inte ha hund. Jaga dom med blåslampa!

helena sa...

Nej men herregud. Ägarna borde få en rejäl uppläxning. Stackars hund, och även du har mitt medlidande. Hoppas allt blir bra med handen så småningom!
Ps. Det talande skynket var skönt.

losthing sa...

pinnkakan- aaaa en förlovning har jag ju i alla fall...wiiii

huskorset- jag ska jaga dom me skadeståndet

helena- det löser sej

Huskorset sa...

..och förstås, det glömde jag:
Grattis till förlovningen!