söndag 20 juli 2008

återförening with tha fuckers!!!

i fredags träffade jag bella och danny som jag inte har träffat sen i höstas. bella har precis kommit hem från en lång asien resa. hon hade med sej sin snubbe och vi drack vin som smakade tuggumi och klorin- men var gott- och dansade till skön electro. jag vart riktigt full, mer full än vad jag får bli nära jag äter smärtstillande och antibiotika.

dricka vin som ett svin

m (bellas kille) danny & jag

det vart pussar
svineri
och dans

m däckade

och jag vart riktigt full
efteråt drog dom vidare in och klubbade utan mej, jag var tvungen att vila armen, men åkte hem och söp vidare med N.

igår hade vi hemmakväll. fan va jag ska ta igen när handen är bra. imorn ska jag till sjukan, köpa dyra skor och gå på bio.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske fel sorts reaktion :-) men jag gillade den sista bilden. Elegant blandning av sensualitet, trash och -- ja svârt att vara oberörd som kille i alla fall.
Andy

PinnKakan sa...

det är tricky det där med att supa när man går på smärtstillande. kan få vilken jävla hårdkrökare som helst lite lätt vinglig... men ni verkar haft kul :)

beerbelly sa...

Ser riktigt kul ut. Roligt att se dem igen när de varit borta länge antar jag. Verkar som det gynnar oss att du har skadat dig så vi får fler bilder =) Hoppas trots det att det är bättre nu förstås.
Vem tog sista bilden tro :D
Ha det gött idag!

tIS sa...

hur mår handen?
big up.

loathing sa...

anonym- det e en klassiker att fotas när man e full på toa.

pinnkakan- vi hade kul som fan. men ja, blandningen är mindre kul om det går över styr.

beerbelly- sista bilden tog tjejpolaren. det är kanske töntigt. men det ÄR faktiskt kul att gå fler tjejer på en toa samtidigt. speciellt om man e full.