fredag 25 juli 2008

OP

ja igår var min operation av handen. så nu är jag ihopskruvad och fin förhoppningsvis. nu börjar bara det jobbiga, att gå med det här jävla berg-gipset i tre veckor och sen börja träna med handen så senorna inte växer ihop med benen. för det vill man ju inte.
och det här gipset, det är så jävla tugnt, efter ett tag uppe på benen har man ingen kraft kvar i armarna, så man går och lägger sej. jag har ju inte speciellt ont så kul om man blir sängliggande bara för att gipset är tugnt. aja men igår gick jag upp halv fem, opererades nio och åkte hem vid fyra- tiden.


vem är det som är sjuk egentligen?

i taxin på väg hem

idag måste jag röra på mej, jag blir så jävla trög i magen av smärtstillande och har inte kunnat skita nånting. alla som inte vill höra resten kan ju titta bort nu, men skiten är liksom som klister, korven går halvt ut, sen gör det så jävla ont för att det är så hårt och den åker varken ut, btyts av, eller åker in, så man får ta papper och bryta av den själv. och utanför pågår fint väder, fan vilken härlig sommar man fick då.
men jag är glad ändå, jag skrattar.
men jag skulle skratta ännu mer om jag fick skita.

6 kommentarer:

Lilla Blå sa...

Aaah, du är för söt, du. Själv sitter jag här med en pajad högerfot, dock utan gips. Life sucks. Snart skiter du galant! Hoppas du blir bortskämd av någon?
Hep.

loathing sa...

lilla blå- ah. vad har du gjort me foten då?
ja, jag ska skita rejält innan dan e slut annars går jag säkert upp fem kilo i rent bajs. men det e kanske bra å gå upp lite.
nej min fästman e på svartjobb över helgen, jag får ta hit nån polare som vill slösa en helg på film, tevespel å barnkorsord.

Lilla Blå sa...

Tröttnar du på polaren, skicka hit! Mina polare är bortresta, jävla semesterfirare. Jag får glo på rullar allena. :(
Foten? Vet inte. Den bara fick en spricka i benet...typ.

loathing sa...

lilla blå- vadå bara en spricka sådär? fes du eller?
aaa polarna e polarna klart dom vill va ute å ha kul inte ligga hemma med en bajsnödig sjukling.

helena sa...

du får se på film och vila den gipsade armen på en kudde. Jävlar vad stark man skulle bli i överarmarna om man gick med gips hela tiden, förresten.

loathing sa...

helena- jag var på krogen igår. drack inte. bara tittade på andra som hade kul. vill nog göra samma sak ikväll med men först vill jag skita.