lördag 26 juli 2008

tillstånd: fortfarande skitnödig

varmt. var på akuten idag med handen. jag kände domningar och bultande men ortopeden sa att det var normalt. ännu varmare. taxin stannade taxametern och tankade på vägen hem. jag var skitnödig. är fortfarande skitnödig men kan inte skita. det känns som att jag har en blåval i röven. måste byta toalettring, den skaver mot skinkorna. ikväll ska jag skita. så är det bara. ta en bärs på krogen och somna lycklig. skaffa ny fläkt också, min har gått sönder. allt går sönder hemma hos mej. författaren tvättar mina kläder i alla fall. han hjälper mej. någon gång ska jag hjälpa honom tillbaka. och ikväll vill jag ha N här hos mej. jag lyssnar på radion. dom pratar om komik och dramatik. om mordbrand och bebisar med hicka. jag kommer snart resa mej upp och stänga av. snart.

4 kommentarer:

Nollan sa...

Huwa, blir väl inte bättre med handen och det där gipset i värmen förstås. Hoppas du snart blir av med valen iaf och får njuta en bärs istället!

loathing sa...

nollan- ingen förändring. hur matt som helst. kört en micro lax. ingen hjälp. fan alltså. men visst e vädret fint.

Anders Sparring sa...

Ta stark mat och kopiösa mängder sprit, så ska du se att det ger med sig. Om inte: Prova att ligga på rygg i sängen och cykla, cykla, cykla. Men det är brottom, för du vill inte ha hemorojder.

loathing sa...

anders sparring- förstoppningen är över men nu har jag istället nån typ av magsjuka för jag har skitit löst i två dagar, gått på toa heeeeeela tiden.