onsdag 4 mars 2009

B & Ms inflyttningsfest


vi söp och dansade.

när jag åkte hem mötte jag en man på tunnelbanan som berättade för mej om sin papegoja och sin lägenhet. lägenheten hade börjat brinna för två månader sen. allting brann ner, men inte papegojan. han klarade sej men hamnade i koma och fick ligga i karantän i en kuvös i några veckor. när han vaknade var han förvirrad och snackade en massa skit, attackerade personalen och lyckades rymma ut genom en ventil.
iförrgår natt, berättade han, satt han på balkongräcket hos min faster där jag bor för tillfället så nu finns han hos mej igen, men han är efterlyst.
läcker historia, sa jag.
ja, sa han.
sen åkte jag hem och sov.

6 kommentarer:

dr. No sa...

Jag ville fråga om det var en piratkung som du hade träffat, men sedan blev det något problem med kommentarsfunktionen så att den frågan försvann för alltid ner i det kolsvarta hålet som är internets baksida, så nu får jag väl fråga vad Papegojan hette för att visa intresse istället.

Vad hette Papegojan egentligen? Eller är det någon form av Jungiansk arketyp?

tIS sa...

fick den känslan när jag fyllde 22år. men den försvann lika snabbt första ölen åkte ner i min törstiga strupe.
din kompis som står bredvid dig ser hyffsad road ut. jag är hyffsad road. "road"... jag är hyffsad "väg".

loathing sa...

dr no- nej det var inte en pirat, jag känner igen en pirat, jag kände en äkta kapten en gång, utan det här var en helt vanlig människa. jag har ingen aning om vad gojan hette. det pratade vi inte om. jag tänkte fråga men sket i det, jag märkte på honom att han hade börjat bli lite besvärad över att han satt och berättade det här för mej i första taget. så jag var tyst.

tis- ja spriten hjälper ju. men spriten gör en ännu mer gammal. jag tänker supa imorn. kanske lite idag också. för jag har fått tandvärk.

tIS sa...

nu har jag gått over the edge så då kan jag lika gärna göra allt för att bli gammal. jag ska bli sola solarium och bli russin.

nu kom posten genom dörren. alltid lika rädd.

dr. No sa...

Det finns för få pirater nuförtiden. Och kaptener också, för den delen.

babywriter sa...

på bilden ser det ut som om du strävar efter att ta dig på fittan.
jag antar att allt handlar om någon form av stöd till den fängslade mediafången i eritrea.
en handling med avsikt att beröra för konsekvensens skull.

hade en bra trekant förra helgen.
som dom säjer på sportspegeln...
en två mot en situation.