torsdag 12 mars 2009

elchock

jag var på en spa behandling för ansiktet. dom frågade om jag hade några peircingar eller mettaller inopererat för dom skulle tydligen köra nån elektrisk maskin i ansiktet som kunde leda ström genom kroppen om man hade metall i sej. jag sa, ja jag har skruvar i handen. ok, då skippar vi maskinen sa dom. hon la en massa masker och masserade mej istället. en kvinna bredvid mej skulle få den där maskinen så när dom satte på den började jag skrika och skaka och alla flög upp som blådårar och min hudterapeut skrek åt den andres hudterapeut att stänga av maskinen, fort fort fort! och hon stängde av och jag började garva och terapeuterna stod där och gapade med sina rödmålade munnar och när min terapeut kom till sans igen sa hon, det där var inte alls kul.
men det tyckte ju jag.

inatt pratade snubben i sömnen. han sa magväska. jag sa vadå vill du att jag ska ha en magväska. ja sa han. så jag tänkte kanske överraska honom någon dag med en sån där stor ful rosa magväska runt magen. det skulle vara kul. fy fan va kul det skulle vara.

idag är det torsdag och jag har varit i skogen i snön och svettats och dragit stockar och arbetat som en gris. nu ljög jag. som vanligt.

7 kommentarer:

tis sa...

hahaha, humor!!

loathing sa...

tis- ja, faktiskt. jag tyckte dom kunde vara lite schystare mot mej.

dr. No sa...

Jag har sagt det förut, jag säger det igen: Du är tammejfan ett fullfjädrat geni!

loathing sa...

dr no- nämen, höh, varifrån detta?

PinnKakan sa...

du måste ju bara skaffa en magväska. du bara måste.

loathing sa...

pinnkakan- jag vet jag vet. ska se om jag e tillräckligt me hjälte för att bära upp en sån.

helena sa...

haha! Bästa saken någonsin. magväska och elchock på samma dag.