onsdag 14 maj 2008

and my crack

fan jag måste börja ha med mej kameran i väskan lite mer. igår såg jag en snubbe som cyklade omkring mitt i innerstan med rövsträngen helt blottad. och hårig var han också. jag tycker, märker man inte att man visar hela röven, man måste ju känna att vinden fläktar cracket. det hade jag hur som helst velat fota. och igår la jag undan en jeansjacka från blue bella för ett & tre, jag ska hämta ut den nästa vecka. idag äter jag lakritz till frukost. det blir så när man kommer hem från en snubbe mitt i natten och inte kan somna på en gång och man vaknar sent och känner att man bara inte pallar äta gröt. då blir det handen i godispåsen. men jag är nöjd endå. morsan fyller år idag också, författaren och jag kanske ska dit och käka sen, men först ska jag köpa trosor och träna. ha en bra onsdag.

edit: författaren har föresten fått jobb på ett mentalsjukhus.

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Hehe det kanske var skönt att vädra cracket. Blir lite konstig av sådan frukost kanske. Funkar det så ok.
Ska han göra research där eller bara för att dra in lite extra cash till tobak?
Ha en bra onsdag du med!

loathing sa...

beerbelly- jag vet inte vad hans planer är. han har fått ett riktigt jobb där, men om han har nå baktankar med det vet ingen.
ha en bra torsdag =)

beerbelly sa...

Torsdag är bäst!
Tja

Nollan sa...

Haha, jag har ofta kameran med mig men är ofta för feg för att använda den när jag ser något sådant där. Såg en tant med brödkorg på huvudet för någon vecka sedan men inte fan vågde jag plocka fram kameran för det.

Författaren kanske kan hitta några intressanta motiv på jobbet!

Ha det gött!

loathing sa...

nollan- jo fram med kameran du! jag e också lite nojig om folk tar illa upp, men man får faktiskt fota, det säger lagen. hiho.