måndag 12 maj 2008

mån

skit att det har blivit kallare igen. jag har ont i öronen och skriker på grannen, lyssnar på I like to fuck på högsta volym. en gubbe står på gården och blåser på en blomma. jag får nästan lust att göra detsamma. fan va dum man blir när man duschar, och va kåt man blir när man sätter upp nya gardiner. snart ska jag åka in och träna, äta en dubbelmacka, ha sex i en fotoautomat. ha en bra dag. måndag.

4 kommentarer:

beerbelly sa...

Bilder att vänta alltså =)
Låter bra jävla mycket bättre än min måndag. Men så ska det vara.
Ha dä!

tIS sa...

ja, min kompis jobbar också med ett mongo. fast ibland tycker han det är jobbigt.. då han ibland bajsar sig i handen och kletar/kastar det på personalen.
men det är bra pengar.

jag hittade ett guldkorn på; www.myspace.com/thelancemusic

.. du kanske tycker det är ett riskorn?

helena sa...

Jag avkyr när det blåser. Men jag tror att du en gång skrev i en kommenatr att det är nyttigt att vänja sig med att vara ute när dte blåser, att blåsten får störa en när man är på väg dit man ska. det försöker jag komm ihåg.

loathing sa...

beerbelly- aa, det var en najs måndag, jag gjorde av med alltför mycket pengar på hårprodukter och underkläder i stan, men men, bara man har pengar till sprit så man överlever helgen.
hoppas du får en bättre tisdag.

helena- ja det kanske jag skrev, jag vet inte, jag hatar faktiskt också blåst, men som sagt så får man väl acceptera alla väder. men ja, ordentlig vind är fan jobbigt!