tisdag 27 maj 2008

tisdagsfyllanu börjar jag bli sådär dålig på att hantera pengar igen. jag har bara tusen kronor kvar att leva för till den nittonde. och jag ska ha råd med cigaretter och sprit och busskort. jag får nog ta och sälja nånting på tradera. kanske skulle ta å sälja hunden. det var en norrman som gick förbi mej på stan här om dan när jag hade hunden med mej och han sa, jag ger trettio tusen för din hund, jag vill ha hans päls. jag stannade faktiskt kvar och tänkte ett tag men sen sa jag nej. han sa, okej men ge mej en cigg i alla fall. han fick en cigg sen gick jag därifrån.


idag klev jag upp klockan sju och åkte in till bettfysiologen som justerade min bettskena. nu ska man börja sova med en sån igen också, fan va sexigt. sen åkte jag till east street tattoo och bokade en tid för tatuering. jag kan inte bestämma mej vad jag ska ha än:(fast bara fjärilen i svanken. kanske inte blå. men en fjäril i alla fall)

eller den här älvan högst upp på den här brudens skuldra: http://www.tornadosmc.com/images/new%20images/Jug%20Run%2004/Fairy%20Tattoo

den är riktigt snygg.
men N och jag har varit lite sjuka i huvet och bestämt att jag ska skriva hans namn på ankeln med hans skrivstil. det är bara hur dumt som helst, men det är det jag gillar. han betalar.
aaa, vi får se. vi får se.

nu ska jag sätta mej på gården med författaren och snacka skit och röka cigg.
och min tisdagsfylla är den här låten:
det är en riktigt fin låt.
ha en bra kväll.


edit: på bussen idag fick jag lära mej av två grabbar bakom mej att man kan ta kurser i travkunskap och svinkunskap.

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Tatuering är svårt. Skippa att göra den i svanken tycker jag. Alla verkar ha något där nuförtiden. Kan fortfarande vara snyggt förstås men lite vanligt.
Axel eller ankel är bättre då.
Surt med bettskenan, hoppas det inte blir för jobbigt.
Hehe bra låt..
Ha det gött!

loathing sa...

beerbelly- ja, älvan på skuldran, nu funkade inte den länken, men det är en naken älva i svartvit..skitfin..kanske den då.
jag ska använda bettskenan inatt och kommer säkert dräggla och hålla på, men den blir mys.
hare.

rigg sa...

Rätt sjysst låt faktiskt. Och jag gillade ditt inlägg - eller är det utlägg - om kundvagnar, men slutklämmen "framtidens kundvagn kan till och med användas som sexleksak eller julgran!?

Julgran kan jag förstå, men sexleksak?

Hittade förresten en kundvagn i mitt vardagsrum för en himla massa år sedan, den fick vara tvättkorg i flera år.

Nollan sa...

Jag gillar tatueringar. Något jag dock hört är att om man gör en i svanken så kan det bli problem om man någon gång behöver göra en ryggmärgsbedövning (tex vid en framtida förlossning). Antar att de inte kan sticka genom tatueringen pga risken att få in färgpigment i ryggmärgskanalen. Fast vem vet, det kanske bara är en skröna. Lycka till oavsett vad och var det blir.
Hola!

loathing sa...

rigg- tack. jag vet inte riktigt vad jag menade med sexleksak, men jag tror att jag menade att man kan låta en kundvagn ta del av sitt sexliv. man kan ha sex mot en kundvagn, i en, under en..ja.
okej, kundvagn som tvättkorg, asbra idée. man ska vara kreativ.

nollan- men jag vill aldrig bli gravid, skaffa barn kanske, men inte via min egen livmoder hehe.
så det är lugnt. men jag vet inte var jag gör den än.
ha det.