fredag 19 september 2008

dance for me sing

våran granne liknar randy newman så jävla mycket. han pratar som honom och ser ut som honom fast i ett äldre format. idag klippte han lite på sin tomatbuske i trädgården. han såg att jag smygtittade på honom så han började dansa omkring med saxen och sjunga. han gör mej lycklig ibland även fast jag inte känner honom. han har en dotter som bor hemma hos honom med en liten bebis. den heter Bim Bim. dom bara måste vara gamla hippies.

idag är det fredag och jag ska till stan och handla och sen hem med billigt vin och supa.
imorgon är det inflyttningsfest och jag ska bli så jävla full att jag glömmer bort vem jag är och istället tror att jag är ulla britta från dalarna som har två lavinhundar som är usla; förra vintern hade dom två människor att dra upp ur snön men dom bara ställde sej rakt upp och ner och pinkade på dom där dom låg med halva kroppen ovanför snön. fasiken. vilket missfall.

idag är det i alla fall sol och man blir kåt och lycklig och godissugen.

ha en skön fredag.

edit: randy newman imiteras även i family guy. det bästa som hänt nånsin i family guy tycker jag.

7 kommentarer:

babywriter sa...

Fy fan vad det ska supas och ha´s grymisch sex hela helgen!!
1 liter Jack Daniels och en back Mariestad 7.2% Jävlar vilken fylla, jävlar vilket sex... Ska skrika efter lavinhundarna när jag börjar få mittbena!!

loathing sa...

babywriter- haha låter bra. jag ska supa hemma idag. själv med snubben. mår inte så jäla bra. tar mej i skägget fast jag inte har nåt skägg. är inte hungrig. duschade nyss men allt blev fel. håret är fortfarande smutsigt och kroppen torr. jag vet inte. allt är fel idag. och allt beror på en dröm jag hade i morse. jag knäckte nacken på en get, men den överlevde och började jaga mej, ute efter att knäcka nacken på mej, värsta satanist geten! fanskap!

tIS sa...

inflyttningsfest! den jag var på blev lyckad. vi rev ner hela stället. pissade på en spårvagn, byggde upp det och rev ner det igen.. pissandes på en spårvagn.

loathing sa...

tis- haha. jag har snott en spårvagn en gång. den står på min tomt nu.

babywriter sa...

Loathing;-jag sitter i den spårvagnen. Bakom den tunna linjen.
I glassplitterregnet. I dom försvunna pojkarnas tårar. Bland gitarrfodral och Treo. Där ljuset aldrig kommer in. I skammen och i det förljugnas helveteshål som någon har grävt över hålet som låg där före jag kom in. I den spårvagnen sitter jag och gnolar på en gammal schlager.
Och helgen har varit kaskadernas helg och djuren inne i människor kom ut på samma gång som alkoholen gjorde oss vackra.
Säj mej -varför har jag ångest idag?

PinnKakan sa...

have I told you lately that I love your blogg? :)
blir alltid på så bra humör när jag läser här.

loathing sa...

babywriter- alla har ångest efter helgen...vardagarna är sköna på det sättet men jag har ångest vare sej det är helg eller vardag. på helgen har man supit sej till en ångest...på vardan är allt bara så tråkigt..och man super inte...men idag ska jag bada i badkaret och bita någon i benet.

pinnkakan- ahh, fan va trevligt. =)