tisdag 16 september 2008

så här ligger det till

helgen var full med sprit, sex, dålig musik, fula raggningsknep, dåliga hemmafester, bakfylla, spya och lite sånt där. jag träffade Ns tjejkompisar och dom hatar mej allihopa, dom är ju även bra kompisar med hans senaste ex och här kommer den nya tjejen och klampar in med spets och klackar och jag spänner blicken i dom och dom tillbaka. i helgen ska jag och N ha inflyttningsfest, får se om han bjuder nåra av dom där blonda spenatfittorna, det blir intressant.

idag har jag i alla fall bestämt mej för att börja träna igen, det var över ett halvår sen. jag ska jogga lite på spåret och sen komma hem och köra nån pilates eller nåt. jag röker några cigaretter innan jag går ut och springer. det känns mycket bättre så. annars är jag rätt fantasifattig just nu. tycker mest att det är tråkigt med höst och kyla. vill ha pengar för att kunna supa och åka till spanien. eller kanske bara åka till norrland och sno en långtradare och sova på hö och halm.
fan om jag fick två ungar skulle dom heta hö och halm.

det är inte långt kvar till helgen.

6 kommentarer:

babywriter sa...

va fan, klassisk höstdepp...
du lever fel.
det handlar om att ta över.
alltid.

loathing sa...

babywriter- jo men klart du har rätt. jag gillar egentligen kyla. att sitta mitt i vintern utanför en kyrka och lyssna på ondskefull orgel och dricka iskall bärs.
men det är just blåsten jag hatar. jag blir snorig och röd om näsan.
men klart man ska ta över. man ska ta av sej trosorna och flyga helikopter med dom.

Anonym sa...

bra helikopterprespektiv dâ tror jag.. vad är en spenatfitta förresten?
kram
andy

loathing sa...

anonym andy- nej alltså spenatfitta får man ju inte säga egentligen, det lär dom dej redan på dagis, man ska hålla isär mat och snusk. sägs det.

Anonym sa...

spenat är vâl snusk -- hâlla isär lâter ocksâ snuskigt: du har en fin egenskap du fâr en pâ bra humör alltid! tack!
andy

loathing sa...

anonym- spenat är nyttigt, snusk är också nyttigt..egentligen.
tack du.