tisdag 23 september 2008

tiiiiis dag

tisdag och sol. tisdag och sol. jag ska döpa mina barn till tomteluva och smygfis. det känner jag för idag i alla fall. jag har varit ute och promenerat och rökt cigaretter, orkade inte sista backen hem. ett fyllo hade ramlat på gatan. jag frågade om han ville ha hjälp upp men han sa, jag ligger bra här, jag visste inte att allt såg så fint ut här nere från, jag tänkte först när jag ramlade att nu gör jag mej illa, men det var faktiskt inte så farligt. okej, sa jag och gick vidare hem. nu har jag svettfläckar under armarna. ska gå in på tradera nu och lägga ett bud på sju jönssonligan filmer. hoppas jag får dom för då ger jag dom till N när han fyller år. resten av kvällen kommer bli toppen, tevespel och mat.

tjohej

9 kommentarer:

tIS sa...

det är min dag idag.

tIS sa...

det är min dag idag.

Nollan sa...

Jag har också sett världen lite underifrån idag. Fast jag var inte full. Kanske hade varit bättre, men det var rätt okej ändå.
Imorgon är det onsdag!

loathing sa...

tis- ja!

nollan- hurdå underifrån?
jamen onsdagar är inte lika bra.
det är dimma ute och jag har tvätt-tid. det säger väl typ allt.

Nollan sa...

typ från marknivå - som fyllot. jag har också tvättid idag. det är trist. men jag är ledig från jobbet och det är gött!

loathing sa...

nollan- aa, jag ska ut och jogga nu, duscha, äta nåt, hämta hunden hos morsan, ringa ett par viktiga samtal, sen ikväll är det tvättstugan. jag ska börja samla på bokmärken. det skulle vara udda och bra.

bw sa...

Appropå jogga och tvätten...
Gillar du hårda bögfilmer?
Tjejer gillar ju bögfilmer...säjer dom.

Tvätta å sånt kontakta: www.hemfrid.se

bwriter sa...

vilket jävla skitinlägg av mej.. ser jag nu. det förra.
var trött och slösurfade efetr att jobbat med en låt alldeles för länge. bajsade bara. inte bara hos dej dessvärre. sorry loathing..!

loathing sa...

bwriter- alltså det kanske var lite halvslött meddelande, men jag kan ju svara endå..nej jag gillar inte bögporr...inte bögfilmer överhuvud taget...jag kan inte stå för alla tjejer, men "brokeback mountain" är förjäääävlig!