måndag 29 september 2008

kaos

i lördags var det fest och strippor på krogen. jag och snubben började bråka. jag råkade kanske slå honom lite vid busshållplatsen så någon har ringt polisen och polisen kommer när jag e på väg tillbaka till krogen. dom följer efter mej och frågar vad som händer. jag säger, när bara lite tjavs med killen. jag går och hämtar ut min jacka i garderoben och ska dansa en sista dans med Z, lägger min jacka vid fönstret, plötsligt är den borta och jag ser mej omkring och ser en brud på väg ut med den från krogen. så jag springer efter henne och säger att det där är min jacka, tror först att hon kanske har råkat ta fel på fyllan, men då får hon brottom att sätta på sej den och säger nej nej det är min jacka. hon är fet och stor och ful och får den inte ens runt midjan så att hon kan knäppa den.

Z säger, men för fan jävla fetto här står du och säger att det är din jacka och så får du inte ens på dej den. tillslut blir jag tvungen att ta tag i henne och brotta ner henne på marken och jag och Z får slita av henne jackan. hon blir vansinnig och tar strypgrepp om mej och sliter mej i håret, jävla tant, så jag bankar och slår på henne och sen får hon in en fet smäll med knytnäven rakt på hakan. som tur är ser mina poliser allting och anmäler henne. krogpersonal och poliser får gå emellan och slita oss isär.

idag är det lugnare tider. jag är förkyld och conny ringde nyss och sa att nu flyttar jag till kambodja, jag har sålt allting jag äger och har och nu ska jag till kambodja och käka svamp och slå ihjäl maneter. fint conny, sa jag.

ha en bra måndag.

9 kommentarer:

Anonym sa...

vad bra att du bankade skiten ur kärringjävlen.

loathing sa...

magnus- ja men måste man så måste man.

bw sa...

*ASG* !!!

Anders Sparring sa...

Jag har sagt det förut: Charles Bukowski är inte död. Han lever och smygbloggar genom dig.

Anders Sparring sa...

och en sak till: Ta till dig av berömmet. Om det är någon i det här landet som ska skriva en roman ögonaböj, så är det du.
Klart slut.

loathing sa...

anders sparringa- hhaa nämen shit, säg inte så, vilken press jag får på mej...att jag måste skriva..förut ville jag skriva en roman, men inte nu längre, nu skriver jag vare sej det e bra eller dåligt, bara för att det e lite kul. förut var skrivandet allvarligt för mej..nu är det som att gå till konsum och handla trosskydd.

Anders Sparring sa...

Du ser..

Jesper sa...

haha, livat. Saknar dina noveller.

loathing sa...

jesper- :D jag me litegrann.