måndag 9 juni 2008

dagens dilemma

jag vill sluta röka.men ändå inte.

jag får väl se hur jag gör. men jag måste nog bestämma mej ganska snart.
idag såg jag en skitsnygg amerikansk pickup från 60 talet.
jag avbokade min tatueringstid för att jag har noll kronor kvar på kortet.
jag fick skavsår.
nu ska jag hem till N.
imorn ska jag boka resan till algeriet.

ha en bra kväll.

6 kommentarer:

beerbelly sa...

Fattar problemet med ciggen. Hoppas du klarar att sluta om det visar sig att du vill.
Algeriet blir av alltså. Låter varmt :)
Ha en bra kväll du med!

Nollan sa...

Jag vill också sluta röka.Men då måste jag börja först. Och det vill jag inte. Så jag skiter nog i det helt och hållet. Om du vill hoppas jag det går bra med slutande. Häftigt med Algeriet. Skulle också vilja åka tillbaka dit någon gång. Hur kommer det sig att syrran bygger hus där, annorlunda land helt klart. För oss svenskar då, kanske inte för algerierna förstås!
Cao!

PinnKakan sa...

jag slutade för exakt 10v och en dag sen. det var konstigt nog enklare än vad jag trodde det skulle va.har ju trots allt rökt i nästan 18 år utan ett enda uppehåll...
inga jävla plåster eller skit utan bara klippte rakt av. tricket är att låtsas som att det inte är en big deal. lite som att spela teater.
dom enda gångerna jag saknar det är när jag vill se sådär oberörd ut. inget kan sända ut sådana signaler lika bra som att lite nonchalant sitta och blossa på en cigg...

loathing sa...

beerbelly- ja algeriet är apvarmt. jag kommer klaga som fan, men det är ändå värt det.

nollan- syrran bygger hus där för att hennes man är därifrån och dom vill kunna åka lite mer ofta ner dit och hälsa på hans släkt och grejer. aah tack, vill jag så kan jag nog sluta röka.

pinnkakan- du har rätt, det är attityden i ciggen som man behöver. inte att det är tufft eller nåt utan bara själva känslan. man känner sej naken och konstig utan cigg. men ja, man nästan gömmer sej bakom den, som solglasögon haha, ööö, nä men jag ska sluta, jag kommer till den punkten snart jag me.
tjohej

Mrs S sa...

Jag slutade röka i Australien. Det var inte så svårt, det är nästan ingen där som röker så som rökare blev man den där personen som fick sätta sig i ett hörn och ändå förpestade luften för alla andra. Kändes lite för sunkigt. Jag trodde verkligen att jag skulle sakna att röka, att det var en del av mig men nä fan, det är bara skönt. Jag brukade på fullt allvar tycka att det var coolt att röka, nu tycker jag bara att det är white-trash sunkigt. Det är 2008 för fan, vi vet ju hur farligt det är. Fast när jag dricker är det som att jag helt glömmer allt det jag predikar om här men ett par cig då och då får jag väl unna mig. Lycka till!

loathing sa...

mrs s- ja, jag vill också komma till den pukten då jag liksom känner attt det är skönare utan, men just nu kan jag inte tänka mej att det skulle kunna vara det, men aja, jag ska till algeriet om nån månad och där är det kokhett och så får man inte ens röka på gatorna, så där kanske jag kan sluta eller dra ner.
kram pårej.