torsdag 26 juni 2008

tors

hurvida man känner människor eller inte, kärlek, att vara kär eller inte, jag gillar lukten av gräs, ibland lite kattkräks i gräset, men det gör bara skillnad och skillnad är bra, jag hade sex igår och kunde se på oss genom en spegel, det är skillnad, jag älskar, som en jävla idiot, som en psykopat i öknen som skjuter med sina pickadoller och har cigaretter uppstoppade i näsborrarna, hans rygg är fin, och jag slickar hans pung, varför kan vi inte växa och utvecklas tillsammans, fan vilket bra team vi skulle bli då, bästa sexet i världen också, men just nu är vi bara som prickar på gardinerna, dom där fula jävla gardinerna, jag har ju sagt åt honom att ta ner dom och sätta upp nya, jag vill att han ska sova här inatt igen, väcka mej mitt i natten för att knulla, vakna med mej och inte gå, äh fyfan alltså, nu ska jag lägga mej på balkongen, jag är trög i magen och har inte rökt på fyra dagar, fan va jag är bra, men jag känner mej inte så.

edit: fick nyss veta att B är hemma i sverige igen efter en åtta månaders resa i asien. på lördag blir det sup som fan, B!

edit: jag har inte rökt några cigaretter, men jag går runt och proppar i mej ostbågar istället. är inte det typ lika skadligt?

7 kommentarer:

beerbelly sa...

Har det hänt något? Han kanske sover där en annan dag?
Låter som ni har det bra ihop och då kanske de där frågorna kommer..
Gött med rökat och ha det bra på balkongen!

loathing sa...

beerbelly- nej det har inte hänt nåt, han sover hos mej, men går till jobbet kl sex på morgonen och jag vill ha honom i min säng hela dan, hehe, jag är loathing, jag borde inte känna såna här känslor men det gör jag för första gången i hela mitt liv, jag vill ha honom i resten av livet, ja, ciggen är väck, hoppas jag, men ibland blir jag tokig och vill bara sticka en cigg i alla hål jag har. ha en bra da du me.

Nollan sa...

Så du är drabbad, av de där känslorna - värre finns. Klart du vill att han inte ska gå, men å andra sidan brukar det vara extra fint när han kommer åter. Gött med ciggen, hoppas du håller ut!

loathing sa...

nollan- ja, nu har även loathing drabbats och joinat de dödliga...vem hade kunnat tro att den dagen skulle komma.
mmm, jag börjar bli smått tokig, men än så länge har jag inte tagit nån cigg.

PinnKakan sa...

fattar grejen med ostbågarna. min har varit chips, inte heller det speciellt bra men bättre än cigg. det är iallafall vad jag intalar mig själv...

loathing sa...

pinnkakan- alltså, jag tror att risken att få canser är lika stor med chips som med cigg. det är fan ingen skillnad.

PinnKakan sa...

ja... ok. men det är iallafall bättre för lungorna med chips. alltid nåt. och så luktar man inte lika illa och får bättre andedräkt. cancer får man ändå av allt som gör livet värt att leva + lite till så va faan....