onsdag 4 juni 2008

feber

jag är dundersjuk, vaknade med feber, pratade för mej själv, författaren skrattade, spelade in på mobilen. zeppelin ville leka med strumpan.

det är sånt här väder ute och man är så sjuk att man knappt kan stå på benen. fan också, jag skulle kunna kasta räkor i nåns ansikte!

jag la mej i författarens säng ett tag, det var svalare där inne. kom och tänka på hur förjävligt fula gardiner han har.


kunde jag hålla mej från cigaretterna även fast min hals gör förbannat ont? nej. klockan två tog jag min första, den gjorde riktigt jävla ont, men konstigt nog var den god ändå.
nu har jag duschat, känner mej inte bättre för det, ska svälja nåra alvedon, äta nåra apelsiner, sen kommer N och tittar på mej när jag är ful och sjuk, kanske har lite sex också, det skulle vara ganska kul att testa med feber. men helst av allt vill jag bara slå nån, bli frisk och supa i helgen.
vilken skräck om jag får ligga hemma.
fan.
fan.
fan.
på teve: 'jag har en redig baksmälla dorine, kan vi inte bara ta och lugna ner oss nu, ge mej den där kaviarn och sen är det bra.'
hejdå.

7 kommentarer:

beerbelly sa...

Sunkigt med feber. Roligt att du pratar för dig själv iofs :)
Hoppas du kryar på dig till helgen så det blir ordning!

loathing sa...

beerbelly- ja, jag hoppas för mitt eget bästa att jag e frisk till helgen för jag känner mej själv och vet att även om jag e dunderförkyld går jag ut och super, och jag menar, det är inte det minsta bra för kroppen. så.
ha det bra.

Lilla Blå sa...

Jag tar en sympatimojito för dig ikväll. Bara så du vet.
*nickar vänligt åt ditt håll*

loathing sa...

lilla blå- fan va najs, tack så mycket!

tIS sa...

bilder är bra.
feber är väl sådär.
din hund är fin. vill du ha en kattunge? var har 3 stycken nu..

Anders Sparring sa...

Jag vet inte om jag kvaddar någon slags image nu, men det ser trevligt ut, ditt hem. Snygga gardiner, pojkrumslakan, fri utsikt och äkta furumöbel: du lever ett värdigt liv.

Och L&M - det är inte vilka svennecigg som helst.

Salve

loathing sa...

anders- hahaha najs, men jag tycker mitt hem är skräp, jag älskar inredning men har ingen ork och inspiration till det när man bor i en sån här lya.
l&m är riktigt fina cigaretter tycker jag. men jag ska sluta. fan alltså.