onsdag 18 juni 2008

impulsköp

jag satt vid kanalen igår och snackade med en snubbe om att man så gärna vill skaffa en bil över sommaren. efter tio minuter hade jag köpt en hippiebuss från 79 för fem lax.

den är inredd där bak med soffor, en riktig snygging. den funkar inte att köra men H ska hjälpa mej att fixa det som behövs fixas, sen är det bara att glida runt, ta den till zetas sommarhus i dalarna och kanske öland också. det är soft med impulsköp, det bara flödar typ dopamin i kroppen, är det dopamin? skitsamma, det är en härlig känsla i alla fall. men sen kommer baksmällen, när jag upptäcker att det ska skattas och försäkras och betala soppa och parkeringsplats, fan.

ah, det kan ju inte bli värre än ett impulsköp jag höll på att göra för några år sen: jag skulle åka med en kompis till norge och köpa en gris. och medans vi var i norge skulle vi sälja knark också. vilken tur att baksmällen hann komma innan jag gjorde det.

imorn ska jag fixa med bilen.
ikväll ska jag smörja in mej med brun utan sol.
jag kommer säkert inte se klok ut.

hej

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Hehe cool. Låter som det kan bli hu kul som helst. Jo det är sanslöst mycket skit som ska betalas.
Sälja knark är nog bättre att lämna till de som skiter i allt ja.
Smörj på!

Mrs S sa...

Ja fy fan, bilar drar med sig massa extrakostnader. Det är surt men ett måste. Verkar vara en riktigt najs bil dock, hoppas att ni får igång den.
Brun utan sol? Nääää, blir man inte helt orange av det? Det är snyggt att vara blek ju.

Lilla Blå sa...

Även en orange midsommar är en slags midsommar.

PinnKakan sa...

haha! är fan avis på din hippiebuss. men kanske inte på kostnaderna. men du! plocka upp några av oss galna bloggare så delar vi på soppan och super och glider runt ett par dagar! det vore väl kul? eller kanske inte... vad vet jag? :P

är det inte fortfarande trendigt att va blek? i så fall är jag grymt ute nu igen. skit!

loathing sa...

mrs s- jo det är en jättefin bil, vi arbetar på att få igång den.
mm, den här brun utan sol som jag har är helt okej, det blir bra färg, men jag gillar egentligen inte heller att hålla på med sånt där, men nu i början bara, när man ska visa sej naken på stranden första gången för sommarn hehe.

lilla blå- ja men eller hur!

pinnkakan- nej jag hoppas det inte kommer kosta mej så mycket, vi får se, annars säljer jag den.
jag tycker det är fin å va blek, men jag tycker att det är lite osmickrande på mej, jag vill vara en aning aning gyllene.