söndag 1 juni 2008

perfekt

jag börjar bli bättre på det här med bakfyllekäk nu alltså. även fast jag är bakis så dricker jag en smoothie på hallon, blåbär banan, kiwi, melon och nektarin till frukost istället för en pizza. och till middag äter jag zucchini-soppa och sötpotatisplättar med en stor fet sallad istället för chips.
jag känner mej så mycket bättre nu.

i fredags var det först sup vid kanalen, sen ölfestival i parken, men den sög så vi drog till kvarterskrogen och söp vidare. kanske kommer några bilder senare för en snubbe hade en fet systemkamera med sej och tog en massa foton.

igår var vi och spelade biljard och söp och sen vidare till nån krog och söp vidare. det började brinna i lokalen brevid så brandbilen var där. alla tjejer stod utanför och tittade.

idag har jag suttit vid vattnet med N och doppat fötterna. det var en snubbe som kom förbi på jet ski och började prata med nåra barn vid bryggan. han berättade om sin jet ski och sen sa han, ja ni vet jag var ute på den här en kväll och så körde jag helt plötsligt förbi ett lik i vassen här borta, det var en gravid brud som låg och guppade inlindad i presenning, hon såg ut som en boj, hahahaha, sen var hon sjukten i huvet med en hagelbössa också, jag ringde polisen, min brorsa är polis, men nivet hon hade legat där i flera år, dom hade kastat henne från bron där borta och så hade det tagit ett tag för henne att flyta upp, hon hade vikter på fötterna, vill ni testa min jet ski?

fan va vi garvade.
nu ska jag duscha sen knulla.
den här söndan är perfekt.

3 kommentarer:

beerbelly sa...

Låter klart nyttigare med smoothie etc. Jag får testa det någon gång kanske.

Hehe fan va creepy. Såg ut som en boj.

Ha en bra kväll då!

loathing sa...

beerbelly- ja, snubben va ju helt störd, men skön. jag ska bli sån när jag blir äldre. eller jag kanske redan e lite så.
ha en bra kväll du me.

tIS sa...

alla kom ju ut med var sin IKEA penna. värt mycket på svarta marknaden.

jag har bara en simpel samsung L700. vill jättegärna ha en system. få spara in lite slantar först =).
du borde ta mer bilder! din söndagsåkare