fredag 19 oktober 2007

här ska startas ett matkrig mellan rökare och icke rökare!

ikväll blir det att äta på en rysk restaurang som på svenska heter Tsarens dagis (hur flummigt låter inte det?) och sedan se min favorit regissör David lynchs nya film inland empire! vilken galen kväll!
och här har ni några sinnesjuka och underbara bilder av francis bacon att titta på så länge:


/över och ut!

6 kommentarer:

Kajsa sa...

Jag älskar verkligen konst. Men just sådan där konst. Surrealistisk på gränswen till bisarr gör mig..rädd. Jag får inte ihop någonting.
Och du, läste alla de därorden du har där överst, bultbräda? Tycker du om bultbrädor? Det gör jag. jag älskar bultbrädor! Bultbräda for president! :D
Ohhh förresten, anar jag en spricka i den loathiska, i dont give a shit, fräsiga fasaden? Är du månne lite rädd för katolks kitsch med jesus som ingår?? :)

tis sa...

jag är ledig. ska boka tågbiljett, köpa mig en kamera, träna och träffa en vän.
du då? :)

Kajsa sa...

Ja, jag vill också ha en bulltbräda! jag skulle kunna ta ut mina alla ggressioner på den effektivt tror jag. Just nu är jag konstant arg nämligen. Jag skulle behöva lugnande typ. jag är ilsk ilsk ilsk. Fan , jag lackade ur totalt när jag såg Min bäste väns brölopp igår. Huuuur normalt är det?? Gnork.

Kajsa sa...

Men... jag vill inte färga håret svart! Jag är livrädd om mity hår. kan jag inte vara en väldigt blonderad Harajukajapanskläskig unge? Knorr.

tis sa...

jag tycker dem bilderna är lite creepy.
tåget ska bära mig mellan ronneby-köpenhamn. när jag ska åka med flyget som tar mig till dit gräset är grönare. jag tycker om att åka tåg... det går som på en räls.
:)

Mathilda sa...

Hjälp jag blir rädd. läskig konst. like it!