torsdag 18 oktober 2007

too punk too drunk

aska på läppen. jag går på cykelvägen genom hela området, bilarna, lekparken, klättrar upp i klätterställning, ända längst upp, balanserar där, skriker. ha ha ha. det här skulle man ha spelat in. skickat iväg en jävla demo och fått stålar!
jag funderar på att starta en blaska. om folks drömmar och klumpigheter, poesi och skit!
om luder och luffare, stekpannor, arga grannar, snälla grannar, såna som går i sömnen, såna som hjälper en att öppna vinflarran när man själv inte kan, om ölsorter, om trasiga bilar, foto och vansinne! fester på gömda platser runtom i stockholm, festivaler i vardagsrummet, fiaskon på skithuset. jag ska fundera på saken.

idag gräver dom gropar och fyller igen groparna. dom har nog inte tänkt länger än så. jag vaknar av att dom för oljud och jag tycker det är ett mycket vackert sätt att vakna på.
jag ska gå ner där och bjuda in dom på en kopp te och fråga om jag får fotografera deras
brösthår. dom pratar nog inte svenska. kanske ryska eller polska. det brukar oftast vara så.
dom bor i skitiga soprum och halva lägenheter med rivningskontrakt. dom klagar inte.
det borde inte jag heller göra.

det är i alla fall, hur som helst, en glittrig höstdag. det glittrar i träden, det glittrar i käften, det glittrar i röven på mej. jag ska snart promenera bort till ett ställe fullt av vansinniga arbetsnarkomaner som tappat huvudena och bitit av skaften på alla korvarna. jag ska dit och slänga upp bena på bordet och måla lite tänkte jag. att sticka en pensel i händerna på en dåre är samma sak som att spela rysk roulett med en krigsveteran.

hur som. hur som.

/ loathing

4 kommentarer:

Gilbert sa...

Åker tåg varje dag till Skånes huvudstad.

Om du startar en blaska, vill Gilbert vara skribent i den.

Kajsa sa...

Så många ord. Så många fina ord. Läskiga ord. Ojsan hoppsan, vad sa du nu-ord. Det tycker jag om! :)
Och jappsi japp. Jag skrev kommentar på denna bloggen om liten läskig japansk unge. Tror att det kan blu succé då jag liksom har bra material att jobba med från grunden. Typ; jag är liten, har låååångt rakt hår, ser ganska elak ut om jag vill och brukar skrämma livet ur min bror som jag är. Wahahahaha
En toarulle? Hmm. Det borde ju gå att lösa!

pennie sa...

gillar ditt sätt att skriva, hörru.

tis sa...

det kan man kanske tro. men det är en nått sorts friterat bröd med diverse tillbehör. ganska flåttigt... ;/