måndag 22 oktober 2007

I beat that bitch with a head

lördagen började med vin och goda drinkar och shots hemma hos danny. när vi var riktigt risiga och fulla drog vi vidare in till Gamla stan och dansade till drum and base, inte vet jag på vilket ställe, det var jag för full för att snappa upp.
idag ska jag hem till bella och köpa möbler av henne.
hoppas det kan få mej att måla om mina gräsliga väggar.
annars heter jag bara vad jag alltid har hetat och thats it.
måndag, som vanligt. ikväll börjar prison break så då blir det
att ligga hemma i syrrans soffa.
/loathing

7 kommentarer:

Gilbert sa...

Hur var David Lynchs senaste film? Är den lika surrealistisk som Mullholland Drive?

Jonas sa...

Fan det är livsfarligt att dricka sprit. Man kan faktiskt dö.

Kajsa sa...

Wei! Simes like you had a lot of fun! Hur blir det förresten med toarulleplanen? Jag är galet nyfiken på det där och funderar på hur du sk agöra när jag inte kan sova. Du har fått mig engagerad! :)
Jag ska klippa den onda luggen imorgon så att jag kan glo arg under den på folk. Jag är så sjukt nervös. Mitt hår är mitt..tempel!? Hm. Och min bäste väns brölopp är en sådandär feel good film med fniss och Julia Roberts kontra snygging. Jag grät inte, men jag tröståt mörk chocklad. det är ju typ samma sak..

tis sa...

tåg tåg tåg tåg....
tuff tuff tuff. leif loket olsson 4 ever in my heart.

tis sa...

näe näe. att ha en ficklmapa, och lysa när man inte ser nånting är fruktansvärt läskigt. man vänta på att se ett par ögon eller nått fult ansikte. vi lyste på ett trasigt fönster på ladugården... vi höll på att skita ner oss.

Kajsa sa...

Finns bilder på min lugg nu nu nu. jag höll på att börja grina när jag satt där i stolen och såg mitt hår faaaaalla. men sen blev jag glad. Hon undrade faktiskt om jag hellre gick till tandläkaren än frisören, jag bara "JAA!" Då blev hon nog lite stött.. Waha :D

pennie sa...

härliga bilder, du!

jag såg förresten inte gökboet. det sket sig för nå annat. har bokat dejt dock. det blir en annan gång. :)