söndag 23 december 2007

ingetning speciellt såhär innan jul

jag har inte mycket att skriva idag. jag arbetar bara på att resa mej upp och börja städa. min sjöman har sagt att han ska hjälpa mej med städningen, men inte heller han tar första steget och mej kan ingen lita på när det gäller första steg. men det kanske känns bättre efter en cigg. eller ett helt paket. det är i alla fall vad jag behöver göra idag, städa!
sen kommer andrew hit och vi ska göra chokladtryfflar och glo på film och spela tevespel. dricka vin och glögg också. jag är skitig i håret och luktar svett. men det är för att det är julafton imorgon. jag sparar min renlighet tills dess. förlåt mina soldater, jag har inget mer att säga och inget roligt har hänt dom senaste dagarna. jag har rökt cigaretter, kollat på skräckfilm, varit i stan och åkt kundvagnsrace, haft sönder saker och sovit. igår hände i och för sej en ovanlighet. jag spelade singstar med syrrans barn. jag förlorade hela tiden förutom en gång då jag vann storslaget och fick titeln stjärnskott. det var på en ballad jag aldrig hört förr. nåväl.
jag är tacksam för löven på marken och för dom små insekterna som brytit sej in i min lägenhet och riggat upp en scen mitt i vardagsrummet och hållit en konsert i två nätter. dom spelar dödsrock.

ses vi inte någonting mer innan jul så god jul.
drick er fulla och ge er familj ett värdigt namn.


/loathing

3 kommentarer:

beerbelly sa...

Gött. Allt är gött. Vin, glögg, tryffel, svett, tvspel. Ha det gött i jul och drick dig lagom full..hela tiden ;).

loathing sa...

detsamma, detsamma! och tack, tack!

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

"jag är tacksam för löven på marken och för dom små insekterna som brytit sej in i min lägenhet och riggat upp en scen mitt i vardagsrummet och hållit en konsert i två nätter. dom spelar dödsrock." oh vad fint. Jag kan se det framför mig. Så stämningsfullt och bra så. Visst är det en sån där stor svart sklabagge som spelar trummor? Och jag hoppas kunna lägga upp lite fischkbilder imorgon. En julhälsmning till alla liksom. jag som snorklar och gör peacetecken och massa fisk och annat suspekt½ ^^ Ha en fin jul nu Sabina, och ta hand om dig!