söndag 17 augusti 2008

20 såna

1. här ska det vara ett mellanslag egentligen, men jag missade det. 2. idag har det varit söndag. 3. inget givande alls har hänt. 4. jag såg ett vildsvin trava okring i området, den letade efter nåt. 5. kanske någon att älska? 6. troligtvis någon att sätta på. 7. för nu börjar det bli höst, då behöver man sätta på eller bli påsatt. 8. jag läste i tidningen en gång om en kille som gillade att sätta på tygpåsar. han sa att han hade svårt att få flickvänner, men det gjorde inget för han gillade ändå tygpåsar bättre. 9. jag tycker mest att allt är kallt och förjävligt just nu. jag ligger i sängen och författaren ligger brevid och tuggar på sina tår. 10. han berättar att han fått en ny vän i området, han heter pjotr och jobbar på fabrik. han har jobbat på fabrik sen han var sju år, med sin pappa. 11. pjotr är inte rysk, han heter inte ens pjotr på riktigt. 12. men författaren tycker om honom, säger att han är en hyvens kille, han är ganska tyst, men kan en massa saker som olika trollkonster, teckenspråk och ett eget påhittat språk som låter ungefär som finska. 13. författaren pratar mycket om pjotr just nu när vi ligger här, ibland stänger jag av, då hör jah bara vissa ord. som tex. 14. himlen sen satte vi oss på taket han kan det där hyvens matlåda med örnar ingen familj lycklig jadu spela munspel ända inpå natten jag skulle kunna skita ut en stjärna för den mannen. 15. jag skulle också vilja skita ut en stjärna, men nu ligger man här med fingret i arslet. 16. jag måste nog sova. 17. ta upp plats. 18. göra nytta. 19. lära mej nåt nytt.
20. vara helt jävla knäpptyst ett tag.

4 kommentarer:

babywriter sa...

Har jag sagt att jag älskar analfixering?
"jag skulle också vilja skita ut en stjärna, men nu ligger man här med fingret i arslet."

Mötte en röd Golf GL -79 med släckta halvljus. Böter på det. Fort körde den också. En ungdom vid ratten. Just vad jag kunde tänka mig sa jag högt. Då.
Flikkor i baksäte. Hmmm...
Nu spelar min fantasi skinnbanjo ska jag säga. (jag säger det på skämt) Yviga gester, inte särskilt diskret alls. Tvärtom.
Någon anal grej. Har du sett Janne när han kör sin vita buttplug i arslet tills han skriker?
Kan vi mötas? Ikväll?

loathing sa...

babywriter- jag gillar bilar som kör olagligt, det är vackert. speciellt på natten. vägarna och bilarna är fina på natten. jag skulle kunna svälja dom.
nej jag har inte sett janne överhuvudtaget, var finns han?

Anders Sparring sa...

ja du, lysande

loathing sa...

anders sparring- lysande...som i jönsonligan, fan dom filmerna borde man köpa...nästa mission.