torsdag 21 augusti 2008

scen

jag och N tvättade igår, jag har aldrig tvättat i hela mitt liv, inte han heller, det gick åt helvete, min kofta revs sönder, ett linne blev missfärgat, vi började bråka, sen knulla. på kvällen tittade vi på schakalen som man redan sett ett antal gånger. det roligaste i hela filmen är när jack black får armen avskjuten:
idag är det torsdag och jag blev förkyld under natten. men myggan kommer hit senare och gör mej sällskap. han är trettiofem och jobbar på tryckeri. han har tre barn, men vet inte var dom befinner sej. han är en hygglig typ, en massa rövskägg och rolig e han. ha en kul torsdag. lura nån, stå på tå, ha sex med grannen.

5 kommentarer:

Nollan sa...

Tvätta är trist, bråka kan vara lite av varje, försoningssex däremot brukar vara riktigt bra!

sotlugg sa...

jag ska börja läsa av dig igen. kom tillbaks till sockerdricka innan allt försvinner förresten.

loathing sa...

nollan- ja, vi brukar tom ha sex medans vi fortfarande bråkar. det är en cool känsla.

sotlugg- ah, hej på dej, just det sockerdricka, det var ett tag sen, jag kikar in där om det går. hare.

babywriter sa...

Hur träffades vi? Du & jag?
Du kanske undrar över mig... såhär i början.

Jag är svårt sjuk och invalid. Ett problem är att jag lätt får infektioner i blodet. En ärftlig sjukdom som endast 8000
personer i Sverige har. Mitt hjärta växer och pumpar inte utan hjälp. Jag faller ofta i medvetslöshet. och får svåra kramper. Jag drabades en kväll av förgiftning i blodet. Svällde upp enormt. Sjukvårdaren skulle sätta en kanyl i min hand. Kanylen gick igenom hans hand och in i min hand.. En olyckshändelse!
Regeln är: Att båda gör AIDS-test. Då började helvetet. En granne som arbetade inom sjukvården spred ryktet om AIDS- testen . Den gick som en löpeld. Jag kommer sällan ut, men min fru gör det. Hon upptäckte plötsligt att man slet in barn när hon kom. Ja på tusen sätt behandlades vi på ett sätt som inte går att beskriva. Det skrevs anonyma brev att vi skulle isoleras, Jag kan lova att det var ett helvete. Vi fick till slut gå ut i lokala tidningar,
Det hela är nu normalt igen.

loathing sa...

babywriter- hemsk historia..
men allting kommer lösa sej..man får bara hitta sätt...hoppas ni får det bättre..om det inte redan e bra i allt elände. jag ska gå ut med soporna nu, en påse och två pizzakartonger, soprummet ligger 50 meter bort...det är elände, men jag borde nog tänka om. eller hur.