söndag 3 augusti 2008

you can call me stupid, fucking stupid

i torsdags var det sup hos J.

på fredan åkte jag och N till hans farsa igen och gjorde det man gör där, satt på verandan och drack vin, käkade god mat och blev fulla.

tävling, vem kan få in flest cheesballs i käften, jävla fyllo

och i lördags var det fest på kvarterskrogen, mycket dricka och dans och svett och gubbar som kladdar, folk som fyller år men som inte verkar tycka om att fylla år. jag har bara en bild, jag börjar se ganska trött och sliten ut. överhuvudtaget. gammal. och mitt hår. det är lika slitet det.


sen mitt i natten när jag gick och pratade för mej själv på fyllan så kom min syster och hennes familj hem från algeriet, så jag gick dit och satt där och tittade på när dom packade upp, jag fick lite keramiklyktor och svarta tvålar och grejer, och sen käkade jag upp deras rostbröd när dom visade mej hemlagad aprikosmarmelad från algeriet.

nu ska jag hoppa in i duschen. N flyttade in i sin lägenhet idag och i veckan flyttar jag och hunden dit, måste fixa nån som kör mina grejer. kommer jag trivas eller har jag gjort nåt riktigt dumt nu? borde jag ta en cigg och tänka på saken? jag gör det.

2 kommentarer:

FånFrida sa...

Har varit på semester men nu har jag läst ikapp din blogg. Jag gillar din blogg, helt klart en av de fräshaste och mest upplivande bloggar jag läser för tillfället. I övrigt måste jag säga, jäkla hundjäkel! Lycka till med handsibissingen så du kan trä på förlovningsringen! grattis till det med!

loathing sa...

fånfrida- oh fan va najs. jag ska försöka hålla upp till det då. just nu flyttar jag hem till snubben så jag har fullt upp, men kommer uppdatera så fort jag hinner. hare bra.