söndag 23 mars 2008

dwjdheekejeje

söndagen är här och allt vin är slut. man ska inte dricka rött vin om man ska festa, då sitter man och somnar på krogen...jag gjorde inte det men jag vet en som gjorde det och varje gång jag gick fram och puttade på henne så vaknade hon och sa det är vinet, varje gång sa hon, det är det RÖDA vinet! men vi lämnar henne, hon är inte så viktig i den hela stora bilden, hon var bara ett inslag på krogen. igår var det i alla fall en god påskmiddag här hemma med Z, morsan, författaren, brorsan och syrran och hennes två kids. sen blev det krogen för mej och Z, jag helt mörbultad efter fallet från motorkrossen, men ändå bedövad av allt vin...vi träffade grabbarna igen och dom är så fina allihopa och jag drack många shottar och vodka redbull och jag fattar inte egentligen hur dom kan få sälja den kombinationen...sprit och koffein är inte en sån bra blandning..jag vart knäpp och sen var det bara karusell och a free ticket to someplace called hasse? balle? couqipaella? musiken var inte så bra heller, men jag kunde ju ändå inte dansa så det spelade väl ingen roll. jag schasade iväg grabben i morse, han luktade tänder. nu får det räcka för ett tag, imorn börjar jag min penicillinkur och i helgen som kommer ska jag högst dricka ett glas vin. vitt vin.
Z snälla kom hit nu och ät ost och titta på film med mej!

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Gött med party. Rödvin är fint värt att bli trött tycker jag. Kör man sprit när man börjar bli trött så brukar det ordna sig.
Trist men bra med lugnare ett tag kanske.
Ha en bra dag.

loathing sa...

beerbelly- jag vila upp mej i veckan och dricker en massa färskpressade drycker och stärker immunförsvaret istället, jag kom på det nu, jag skiter fan i penicillinet, men helgen får bli lugn ändå, kroppen måste få bli frisk så att det här i luftrören inte stannar kvar i en månad till eller nåt. men på fredag e det maskerad, man går väl på den och tare lugnt med spriten. ha en bra dag du med.

beerbelly sa...

Maskerad. Bra läge för vadarstövlarna med fasttejpad godzillasvans m.m
Tackar. Tja

Miranda sa...

Usch vitt vin är en bitch!!

loathing sa...

miranda- inte australienskt vitt vin, det är det bästa!