lördag 22 mars 2008

påsk


det blir inga bilder av helgen den här gången heller, vilken skam. jag och Z var på krogen igår och träffade grabbarna och vi drack drinkar och bröt arm och dansade, när krogen stängde gick vi riktigt fulla hem till N och jag och T åkte kross på fyllan och ramlade och jag slog i mitt knä riktigt ordentligt så nu har jag ännu en skada. det är nästan som att jag VILL att såna här saker ska hända, varför säger jag, varför. aja författaren har pysslat om mej och baddat mina sår och min röv gör ont och halsen är värre, börjar säkert gå ner i lungorna snart och blir lunginflammation, men det spelar väl ingen roll just nu, lördag, festlig måltid med familjen om några timmar och sen ut och röja ännu en natt. glad påsk era hönor!edit: zeppe, min hund fyllde 3 år igår. hurra för att han lever och är så psykstörd och fin som en hund bara kan vara!

8 kommentarer:

beerbelly sa...

Ajdå fylle körning är farligt men antagligen rätt kul :-)
Busar man så hårt är det nog oundvikligt att det händer saker. Frågan är väl om det är värt det eller inte.
Låter inte som du har en så trist påsk som du befarade?
Hoppas du kryar på dig och skadorna går över. Annars krävs det kanske mer sprit.
Glad påsk din kyckling!

loathing sa...

beerbelly- påsken är skit, det är helgen som är roliga bara, jag skiter i om det är påsk eller inte..men det bästa isåna fall med påsk är som med alla andra högtider, man samlas och äter en jävla massa god mat. det händer om några timmar som sagt.
ha en bra dag.

Cosmo girl sa...

Lyx att festa ikväll, jag är fast hos föräldrarna på "trevligt" påskfirande.. Drick lite för mig också!

Btw - jag hade en hund förut som också hette Zeppe. Han var cool och kaxig, trots att han var tax.

loathing sa...

cosmo- jag ska dricka för dej. och min hund heter inte zeppe, jag kallar honom för det, men han heter zeppelin. taxar är kaxiga jävlar, riktigt fina.

loathing sa...

cosmo- jag ska dricka för dej. och min hund heter inte zeppe, jag kallar honom för det, men han heter zeppelin. taxar är kaxiga jävlar, riktigt fina.

Helena sa...

Åh, det känns som längesen du uppdaterade frekvent, roligt att fler inlägg droppar in (: Jag vill också äta maskros.

Miranda sa...

Men lilla hjärtat! Krya på dina trasiga lemmar! Låter iofs som du har kul på vägen, då är det kanske inte enbart synd om dig iaf! Lev väl!

loathing sa...

helena- ja, det blir lite dåligt med inlägg ibland, men jag tycker ändå att jag e duktig på det.

miranda- nej det är inte det minsta synd om mej, jag har kul och det är väl det som räknas, men sen e det klart att man borde behandla kroppen en aning bättre.
lev väl du med.