tisdag 18 mars 2008

im banging you

att ha sex med en het kille på en hög klippa och äga en doberman, så ska livet vara varje dag.
det tycker inte författaren, han vill suga på pickles hela dagarna och det gör mej knäpp. och så löser han korsord och skrattar åt sej själv när han kommer på svaren. jag går bara omkring här och lyssnar på musik som kåtar upp mej och så äter jag lite kycklinggryta och mosar burkar med fötterna. jag har för mej att jag glömde spola toaletten när jag var där sist. och fönstrerna behöver tvättas. men jag bryr mej inte om sånt, jag vill gå runt i min skinnjacka och gnissla och jucka mot folks ben och dricka whiskey med en älgmössa på huvudet och jag vill dansa bland träden och bli upptryckt mot en vägg och ha sex mot en bil med röd lack och jaga tanter på ica och få gräsfläckar på kläderna och slänga av mej kläderna och hoppa hopprep naken och singla slant och skicka flaskpost och ta E på en biograf igen. men nu måste jag skriva på lite papper och imorn är det onsdag, då ska jag ta mej fan i alla fall dricka vin!

9 kommentarer:

Anonym sa...

vad du gör med killen lägger jag mig inte i men dobermannhundar föds med hängöron och lever hela sitt liv med hängöron om det inte kommer nån med klåfingrar och sax - så om du får ihop det med nån naturlig dobermann tycker jag du ska låta denne ha öronen i fred!

beerbelly sa...

Hehe retsam författare. Låter som du vill leva det goda livet. Gött. Hoppas det blir så för dig.
Vin imorgon får det bli om jag inte är för bakis.
Ha dä.

loathing sa...

anonym- klart jag inte klipper öronen eller svansen på hundfan. sånt gillas inte. den kommer få en skål med vatten och en massa mat (fast inte så att den blir tjock) och så kommer den få springa lös och leta upp korvar i träd och balansera på stockar.

beerbelly- ja det är klart det blir så, det är så, men inte just nu, just idag. jag ska dricka vin ikväll för jag har fått in mina pengar nu och det är superhärligt.
ha en bra dag.

Zombie sa...

Hur fan kan man sitta och lösa korsord istället för att ha sex? Nån förklara!!

loathing sa...

zombie- ja jag säger ju det. han är inte mycket för sex den där pojken. men det kanske är för att han har levt som ung enda sen 20-talet...han kanske har tröttnat...fast det fattar jag inte heller hur man lyckas göra..

kimberlie.blogg.se sa...

jag ar typ radd for dobbermans
har du sett resident evil?? o lord ssager jag bara

och typ I am legend ocksa

tror dom ar med dar ocksa

dom har fina huvuden och snalla ogon men ja.. kan inte sluta tanka pa de dar filmerna. hmmmm

loathing sa...

kimberlie- titta på lassie..det är inet dobermans, men ändå..

Cosmo girl sa...

Sån jävla skön diskbänksrealism, vem vill inte leva så som du beskeiver? Förutom det med korsordet då. Jag är dessutom dålig på korsord.

loathing sa...

cosmo- korsord var inte mitt påhitt. det är författarens.