måndag 31 mars 2008

struktur!!!!!!!! hårt arbete!!!

det här är illa. helgen var sjuk. helt jävla galen. sinnesstörd. jag går aldrig mer tillbaka till det där stället, jag har gjort bort mej totalt. i helgen drar vi någonstans långt bort och festar istället. och i veckan ska jag träna som fan, det känns som att man börjar få alkismage för att man festar som man gör. men det är ju bara en illusion, men nu är det i alla fall hårda tag som gäller igen, jag är frisk från luftrörskatarren och mitt knä kan jag röra igen sen den lilla olyckan med krossen, så nu är det träna träna träna som gäller. struktur. jag hatar struktur, men jag måste fan ha det i veckorna när helgerna blir så suddiga som dom blir. idag har jag i alla fall varit ute i vårvädret och kliat röven mot ett träd. nu laddar jag ner musik och ska kolla på prison brake med syrran ikväll, yeah!

hoppas ni haft en bra helg. nu är det militärt arbete som väntar! jobba på jobba på då för faaaaaaan!!!!!


knäpp.

4 kommentarer:

beerbelly sa...

Hahaha fan va peppad :-D
Dissa inte ölmage för hårt heller.. (tar en djup klunk vin och skakar på huvudet)..
Gött att det är bättre i kröppen. Jobba på för faaan!

tIS sa...

börja i vårat fotbollslag!
vi är inte bra!

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Du är som en liten virvelvind. Liksom. Alldeles impulsiv, nyckfull och småtokig. Det är härligt. Jag önskar att ag var mer impulsiv. Men det kan jag inte. har för stort kontrollbehov.

loathing sa...

beerbelly- ja jag ska jobba på, e hemma hos en polare nu och snart ska vi åka iväg å träna. i helgen blir det vin sörrö, lita på det.

tis- gillar inte fotboll. jag vill boxas och böjas.

kajsa- ja sånt måste man släppa ibland för ingen av hos har nån kontroll över nånting egentligen..