onsdag 26 mars 2008

onsdagsinlägg

här var det onsdag, veckan går fort, var i stan igår och handlade underkläder och låg hemma med Z och glodde på dåliga skräckfilmer medan författaren var ute och tog LSD med ryssen och loppan, fan vilken dummer, han kom hem mitt i natten och lekte polis och sen blev han en orm och kröp längst listerna och sjön och jag sa åt honom att hålla käften och så låste jag in honom i garderoben men i morse när jag vaknade hade han tagit sej ut och idag har han varit ute på gatorna i området och plockat skräp hela dagen för att han tycker synd om miljön: jag är endel av naturen, jag är naturen, jag dör om naturen dör, sa han. och det är ju sant, men jag bara tycker att överdriver lite. så jag ringde hit A och han kommer över och hjälpte mej ladda ner lite schyst acid och sen spelade vi tevespel och åt spenatsoppa i badrummet, det är alltid mysigast i badrum, jag kan inte förstå varför. jag minns att huset som Z växte upp i hade värmeslingor under golvet och resten av huset var kallt så mitt i natten kunde jag gå in och lägga mej på toalettgolvet. det var fint. ja, annars är det inte så mycket mer som har hänt, jag och Z har beställt en tid för brazilian wax och jag är kåt på en kille som hugger ner träd. sov gott, imorn är det fucking torsdag, bästa dagen på veckan, och jag har faktiskt kommit på varför också, för den dagen kan man stå ut med för man vet att dagen där på är det fredag. nu ligger författaren under en filt, jag ska gå och mata honom med soppa.

13 kommentarer:

beerbelly sa...

Författaren roar sig ja. Kul att höra. Bra att han är ansvarfull när han inte är hög åtminstone.
Jag kollade filmen barfly häromdagen. Den tror jag du skulle gilla.
Brazilian wax låter hemskt. Killar som hugger träd kan vara ok de med.
Ha en bra kväll nu!

Hon sa...

Alla dagar man får handla underkläder på är bra dagar. Vaxa bävern är snäppet värre än att dra hår ur snoken. Usch!

loathing sa...

beerbelly- ja, författaren är den bästa som finns så han kommer undan med såna där saker.
jag har inte sett barfly än, men jag vet inte, bukowski själv tyckte den va skit så jag vet inte hehe..men klart jag ska se den nångång. hyrde du den?
ja, brasiliansk vaxning är smärtsamma.
hade. heja torsdag!

hon- underkläder är underbart jäää och vaxa muffen är hemskt!!!! och näsor är fula.

beerbelly sa...

Jag har bara sett en annan film som baserats på bukowski manus. Den var klart bättre än barfly så han har väl rätt. Nej jag hyrde den inte, lånade av nätet.
För jäkla gott med torsdag!
Ha dä sitt försiktigt!

loathing sa...

beerbelly- jag dricker lite vin och har på bra musik, snart kommer en kompis och hämtar upp mej med bil, sen ska vi glida omkring. det är skönt på kvällarna. hejhejehejejje

beerbelly sa...

Låter riktigt trevligt. Ha det gött på vägarna!

helena sa...

idag är det torsdag och din favoritdag. Bra sak!

helena sa...

idag är det torsdag och din favoritdag. Bra sak!

helena sa...

idag är det torsdag och din favoritdag. Bra sak!

helena sa...

oj, spam! sry

loathing sa...

helena- ja, jag har målat och lyssnat på musik och gått i skogen. nu väntar jag bara på morgondagen. hoppas du haft det bra.

Bitchen sa...

jag vet inte vilka av oss som är mest galnast men det känns fint fint att se det finns nån likasinnade fast du är lite mörkare ;-)
Skön inlägg..... :D

loathing sa...

bitchen- e jag mörk? jag är så jävla bakis i alla fall, det är jag säker på.