måndag 17 mars 2008

jöst måndej

mitt nya heltidsjobb är att sitta och planera inför festen i april. det är endel att fixa. jag måste ha ljudrigg och ljus och en massa sprit som C får blanda ihop till olika drinkar i saftbunkar och madrasser och kuddar till det lilla rummet där man softar till skön musik och just nu letar jag efter några begagnade soffor och jag måste ha bärs att sälja och mat att käka och lösnäsor och såpbubblor. ja det är som sagt endel. jag har suttit hela dan och laddat ner trance och techno och min hjärna skriker efter jordnötssmör men författaren har ätit upp all. imorgon ska jag klippa mej och ha sex med en stolpe. nu ska jag ta min sista cigg och fan gå och lägga mej. och titta, jag klarade av måndagen!!!

13 kommentarer:

tis sa...

tell me about it. hatar snön.. för tillfället.
wadap?

beerbelly sa...

Hoppsan. Då fattar jag att det är körigt med planering. Låter som det blir en jättefest. Sex med stolpe är skitsmart.. viktigt att det inte är trä dock.
Njut av cigg och av att ha klarat måndagen. Nu är det snart torsdag.
Häpp!

tis sa...

yeah, go crazy du :D
jag gör inte möee.. ätit en bakpotatis. jag ska glo på vänner snart.. göra en matte uppgift också.
jag är crazzy

loathing sa...

beerbelly- ja, det är lite körigt, men det går nog tillslut..
ja jag känner på mej att den här veckan kommer att gå fort. det känns skönt. ha det bra du med.

Zombie sa...

Ribba har jag haft sex med.. men inte stolpe :P

loathing sa...

zombie- har man inte sex med en ribba på ungefär liknande vis som med en stolpe?

geeken sa...

passa på å köra ett tema på festen?! eller lär dig nåra tecken och kom på vår. extra kul om man är linslus - svt ska komma och filma, men det är en hemlis...

loathing sa...

geeken- haha okej, vad är det för tecken att lära sej då? jag orkar inte fixa ihop nåt tema, det e för jobbigt..hehe..

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Jag har saknat att kolla in här och läsa din blandning av surrealism, äkta råhet, vardag, helgönskan, småsaker man aldrig tänker på men som är intressanta och ting du tänker på. Efter den ytliga, men roliga, bloggträffen med alla tjejer som säkert ojat sig i timmar över vad de skulle ha på sig så är det skönt att vara hemma och dra på sig en sliten jeanskjol, stickad tröja med noppror och sätta håret i en knut. Och läsa bloggar som förmedlar annat än... Zac Posens höstkollektion.
Kram!

loathing sa...

kajsa- tack. jag tycker också min blogg är bättre än kläder. bättre än saft i alla fall. och så vill man ju helst vara utan kläder.

tis sa...

njae, jag tycker vänner är great.
men man räknar väl ut momsen genom att multiplicera 0,25 med 8500 eller va det var för siffra. einstein har talat.
när jag klipper mig så tar jag av mig glasögonen. sen när frisören frågar mig vad jag tycker så ser inte jag.. men jag säger att det ser bra ut. sen blir jag alltid ledsen när jag tar på mig glasögonen.

skit ner dig.

sexleksaker sa...

Tack för en mycket trevlig blog.

loathing sa...

sexleksaker- tack själv för kommentar.