lördag 10 november 2007

and when you see santa claus, you cut off his ballsdet är en märklig känsla att vakna till snö. det är som att lova nånting man inte håller. det är en härlig känsla. det bästa med ett löfte är att inte hålla det. jag ska börja lova lite mer. den här morgonen handlar i alla fall om snö och tomma ölflaskor och vinglas som står i fönstret istället för gröna blommor. det får mig att tänka på dierré, dj-bås, trasiga soffor, foton på trasiga soffor, promenader i snötäckt skog klockan fem på morgonen och sen bussen hem. ja, visst är man en bordelinehippie. det ordet borde jag använda oftare. löfte nummer ett: använd ordet bordelinehippie oftare. det är hur som helst en mycket underlig känsla att vakna upp och helt plötsligt är allt vitt. jag äter frukost vid fönstret. jag försöker förstå vad som har förändrats förutom den vita snön på marken. vad har hänt från igår till idag? nånting är det, jag känner känslan, men jag kan inte förstå vad det är, det är som när man ställer fram och tillbaks klockan, en annan världsordning har trätt in, idag är det en helt annan sanning än igår, ingenting från gårdagen gäller längre. jag går på toaletten och skiter, då hör jag posten komma, jag sitter och lyssnar medan jag skiter, sen torkar jag mej, spolar och tvättar händerna. den här gången spolar jag faktiskt efter att ha fällt ner locket. löfte nummer två: stäng locket innan jag spolar. min kompis kille hade fått en vagel och så en dag hade den plötsligt svullnat upp och blivit jättestor. han gick till läkaren och dom sa att det var en vagel som hade blivit infekterad av bakterier. han berättade för dom att han städar toaletter som yrke och en dag hade han stått och rengjort en toalett och spolat medan han fortfarande stod böjd över toalettsitsen med ansiktet. läkaren skrattade och sa att ja, det är därifrån du fick en massa bakterier i din vagel, man ska alltid stänga locket innan man spolar, annars flyger alla bakterier rakt upp i luften.
så det är väl nåt att tänka på antar jag. när min kompis kille gick därifrån
berättade läkaren för alla andra läkare vilken dum patient han hade haft. dom fikade lussebullar och skrattade.

idag är i alla fall en bra dag. jag känner mej så julig och fjantig. det är skönt.
jag behöver faktiskt inte skriva mycket mer än så idag.
men några härliga bilder kan jag ge er. här är Christian Louboutin sko-kampanj med David Lynch som fotograf:


david lynch är också konstiga känslor. david lynch och snö, passar perfekt, det får bli dagens tema.

några tips för att ha lite roligare på vintern: 1. ha en pisstävling i snön, den
med snyggast mönster vinner, någon utomstående måste vara dommare, fråga någon om passerar förbi.
2. hitta på vulgära julsånger och knacka dörr och och sjung.
3. ät snön och få mask i magen.
4. åk pulka och bryt några revben.
5. sup dej full på glögg och nubbe och gör egen gröt och baka bullar.
6. halka! det är ingen vinter förrns man har halkat.
ha det trevligt.
nu ska jag äta jordnötssmörmackor och dricka te.
stängd dörren efter dej.
/loathing

4 kommentarer:

Gilbert sa...

Har aldrig skadat revbenen i pulkabacken, däremot hjärnskakningar brukar vara en bieffekt. Fast om man inte åker in i träd, eller lyktstolpar, vad är då tjusningen med pulkaåkning?

Kajsa sa...

Ohh har du inte hört om origami? Det är en urgammal japansk konstform där man viker papper i olika geometriska och blandade former! Otroligt vackert faktiskt!
Kolla på länken här t.ex ; http://www.makezine.com/blog/rings_350X467.jpg
Just nu kan jag inte komma på EN enda film som jag tycker om med mina kreterier i.. ska fundera och återkomma till dig när jag kommer på en riktigt ordentlig sådan! :D
Idag ska jag städa mitt kaotiska rum och sedan pyssla med lite allt möjligt. Papi gick förbi mitt rum och morrade lite sådär föräldraaktigt när han såg den gigantiska klädhögen. det gör ioförsig inte mig något. Men jag snubblade just över en strumpa. Så något ska jag nog göra här. Jag sitter också och kikar ut på snön just nu dock. Finfint!

FashionWay sa...

Du är välkommen att bli medlem i www.FashionWay.se

Danny sa...

7. Ät gul snö.