onsdag 14 november 2007

mhmm?

är det nånting jag har lärt mej idag så är det:
1.

man måste vara glad och ha
ett vackert ansikte.

2.

värna om naturen.

3.

var inte rädd för att klippa dej
och testa nya frisyrer,

och
4.

skaffa en bra frissör.

5.
titta inte för mycket på teve.

6.

titta inte ner innan du hoppar,
det blir roligre så.

7.

kvinnor-välj era män noga.

8.

sov gott.
.
vi ses.
nånannandag.
/loathing


7 kommentarer:

Helena sa...

Trevlig blogg! Tycker om din tanke om kundvagnar.

Gilbert sa...

Min erfarenhet av Charles Bukowski, begränsar sig till baksidan av Factotum. Köpte aldrig den, tror jag köpte Påven Johanna istället. En mycket bra bok för övrigt.

Gilbert sa...

Njäe, jag skrev nog att Karin Boye ramlade ner från bokhyllan. Nu läser jag Kris, också en intressant bok. Har faktiskt inga negativa fördomar om Bukowski, det har bara funnits andra böcker, som har lockat mer.

Anonym sa...

bra skrivet.
jag haft en till dröm!
jag och en av mina reskamrater står vid vägen. Denna väg som vi står vid är mig väldigt beaknt, jag har åkte den flera år med skolbussen. hursomhelst.,, jag och min kompis, chabbe står och kollar när bilarna kör förbi. plötsligt kommer min gamla skolbuss körandes.. fast dubbel så stor.. ungeför som en dubbeldäckare.
bussen kör bakom en långtradare.. plötsligt så kör bussen om på insidan...detta sker i en backe. Bussen klarar inte omkörningen eller backen, så den börjar sakta men säkert kantra bakåt. så den faller på rygg och välter nerför backen. jag springer mot bussen och börjar dra upp dörrarna och dra ut folk. när jag gör detta så står min kompis i bakgrunden och skriker; "okej han som ska spela hjälte!!!". jobbig dröm nu.. med tanke på flyget.
kära bullen...

-_- tis

Gilbert, again sa...

Läser inte så mycket överhuvudtaget, men nästa gång jag är innanför pocket shopsväggar, blir det en Bukowski bok. Den andra Charles du nämner, har jag aldrig hört talas om. Har du läst Norman Mailers verk?

Kajsa sa...

Hahahahaha. Ja, man ska ju lära sig något varje dag och jag måtte säga att det var otroligt bra saker du lärt dig. Min favorit är nog TVmänniskorna. ^^
Och ja du, det där med att studera djur är riktigt intressant, Vi har supermycket ekorrar i trädgården just nu och varje morgon kikar jag på ett par av dem när de sjasar iväg alla små fåglar och som små amerikaner proppar i sig fåglarnas mat sittandes på grenarna i träden med svanesen lojt viftande. Mycket intressant. Ibland om man ser dem i profil så sitter de faktiskt exakt sådär som ekorrn satt i granen-illustrationer!!

Gilbert sa...

Vet inte hur jag ska beskriva Norman Mailer. Han varvar stabbiga, och korthuggna beskrivningar, med yviga och väldigt målande texter. Rekomenderar Fjärrna nätter.