tisdag 5 februari 2008

bio

jag träffade S och legomannen i stan och vi letade efter tobaksbutiker som fortfarande säljer cigaretter en-styck. låt mej få berätta lite kort om legomannen bara. han är besatt av lego. i hans lägenhet har han fullt med städer, parker, bondgårdar, rymdbaser och undervattensvärldar byggda av lego. idag hade han på posten fått en typ av lego som man kan måla själv lite hur man vill och han kunde inte sluta prata om det. han är en lycklig fan. i alla fall när han håller på med eller pratar om lego. man känner att man vill undvika att komma in på ämnet för då vet man vad som väntar, men ibland leder man in honom på det bara för att vara lite snäll. han skulle kunna ha lego som politik, religion, lagstiftning, till och med en sexuell relation. det sa jag till honom och då sa han att det skulle kunna vara möjligt, om faye dunaway var gjord av lego.
ialla fall, jag, legomannen och S gick på bio och såg Juno. jag brukar inte gilla gulliga filmer, men det var en bra gullig film om jag måste vara ärlig. så var det med den saken. på tunnelbanan hem var jag så kissnödig att jag hade kunnat pissat på nån i trängseln. bara lutat mej lite mot deras ben och lämnat en fläck.4 kommentarer:

Nollan sa...

Haha, man kanske skulle skaffa sig en något udda men extrem böjelse. Om jag hade blivit lycklig av lego eller mekano eller så, hade det varit ganska praktiskt egentligen. Kul att filmen var bra, även om den var gullig.

beerbelly sa...

Håller med nollan. Var tvungen att googla faye dunaway med :) visste inte mo jag skulle våga på jobbet men tänkte.. det kan ju vara porr så jag blev tvungen.
Lego låter kul. Gillade det när jag var liten precis som pussel osv. Ibland blir man lite sugen på ett gigantiskt sånt projekt nu med.. 10 000 bitar pussel/lego. När man är klar kan man flytta in.
Hehe snällt av dig att avstå från att kissa någon på benet. Viktigt att välja någon som fryser om man ska göra det.
Ha en bra dag idag!
hola

loathing sa...

nolla- ja det kan vara kul, men det negativa med såna där projekt är att tillslut går det så långt och man har hållit på med det så länge att det har blivit en del av sitt jag och då kanske man inte kan göra sej av med det. om jag skulle börja bygga och samla på lego och bygga ihop värsta stora staden som ett projekt, då skulle jag, när jag blev klar, förstöra det. det är det bästa.

beerbelly- vilken besvikelse att det inte var porr. jag skulle i alla fall bjuda in mej själv i ditt legohus. pussel har jag aldrig gillat. kunde inte förstå dom som orkade sitta inne och pussla ihop ett sånt där med flera tusen bitar. jag ville vara ute och leka i regnet istället. hejhej

beerbelly sa...

Jepp men det var kortvarig besvikelse. Kul med något annat ibland. Får sikta på att bygga legohus alltså. Borde vara en intressant utmaning.
Ha det gött!