tisdag 12 februari 2008

bra biofilm

ska ni se en film på bio just nu ska ni se cloverfield. det är en sån typ av film som inte gör sej så bra på teven hemma i vardagsrummet. den här ska man se med hög volym på bio. det skakar enda in i hjärtat, jävligt snygga effekter. jag var tvungen att springa upp på toaletten en gång och det dånade och skakade i röven på mej där jag satt på ringen. så, lägg ut 85 spänn och se den. idag är det lite mer vinter igen, schyst. jag ska åka in och träna snart. sen ska jag hem till Volvo och dricka några bärs och titta på när han spelar portal. tyvärr har jag inget roligare än så att berätta. ha en bra tisdag. eller drick en massa sprit och bara glöm att det är tisdag överhuvudtaget.

10 kommentarer:

11 - Menea sa...

hmm..känner mig lockad..ska kanske ge mig själv en paus från mitt händelserika tillvaro och sticker kolla bio med massor av främlingar.
Volvo snubben? hmm..fast bättre än att glo på mobilen
love

loathing sa...

11 menea- volvo får gåshud när han dricker bärs. det är kul. och han är sämst på tevespel. men ja, bättre än att glo på mobilen kanske, inte för att jag vet vad som menas med det, jag glor aldrig på min mobil. ha en bra da.

Helena sa...

ah, har vänner som inte alls tycker om dne typen av genre som cloverfield ändå är, men som är sålda på filmen.
Synd bara att jag är fattig just nu.

loathing sa...

helena- men se den innan den slutar gå på bio i alla fall, det borde ju vara ett tag kvar. 85 spänn. ah, härnäst måste jag se ironman! haha, den ser ju skitkul ut. hare!

beerbelly sa...

Ser klart lovande ut som film. Jag brukar aldrig gå på bio.. ska tänka på det ändå.
Haha "dånade och skakade i röven på mej där jag satt på ringen" Det var filmljudet alltså?
Portal ser kul ut med. Vet inte om det låter så kul att kolla på jag heller men med bärs kan det nog funka. Tror jag tar sprit alternativet ändå.
Ha en superdag!

tis sa...

okej. jag tycker det är grymt att det kan kasta en nål genom ett glas. mäktad imponerad!
den qi gong du ska utövar är det sådant man ser ibland i parker då folk står och "härmar" en ledare?

hmm, har inte tänkt på det.. men lite lik lindsey kanske hon är :)
sjuk sak hände inatt, jag drömde om att jag var på en fest hos en barndomskompis som jag knappt sett efter årskurs 6. vi satt på deras yttertrappa, typ på kvällen/natten. satt och snackade gamla minnen och ett par andra körde runt i en bil framför oss på utfarten. Plötsligt kommer du ut från huset och sätter dig bredvid oss och så snackar vi vidare.
sen vaknade jag och drack lite vatten ur den ramlösa flaskan som jag hade ställt brevid sängen innan jag la mig.

Mathias sa...

Jag fick just en drös med shackspelande knösar att ruskas om bakom sina bräden, jag satt på herr Kulturhus och klämde på en trailer av den där rullen med sjukt hög ljudvolym...

Läckert var ordet.

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Jag vill se på bio. Nu nu nu. Helst den där... I am legend. Mest för att jag tycker att scenariot är så läskigt. Att man är själv. Det skrämmer mig. Jätte mycket faktiskt.. värre än att dö ju.

loathing sa...

beerbelly- jag går inte på bio så ofta heller, men vissa filmer SKA man bara se på bio. det där är en av dom. ha en superkväll du!

mathias- shack...min pappa försökte lära mej när jag var liten. det var måttligt kul. nu skulle jag aldrig palla. det känns som matte..och matte är inte en av mina starka sidor. men måsar är fina.

kajsa- jag skulle springa omkring och njuta. men sen när dom spittade dök upp skulle jag säkert dö på en gång.

loathing sa...

spittade? SMITTADE