lördag 16 februari 2008

bäääver

igår kunde jag inte gå ut och festa för att jag inte kan gå på min fot. istället kom A hit och vi drack vin och spelade tevespel. senare på kvällen var jag tvungen att skaffa cigg men kunde inte gå så A bar mej på ryggen hela vägen. det kändes så jävla fånigt för det påminde mej om en bok jag hade när jag var liten. om en björn som bär runt på en sjuk tiger.

idag har jag och författaren städat och ätit mat och druckit rött vin och han har matat fiskar hos min granne och när jag skulle ta mej ner till centrum sa han, ta dina kryckor. jag sa, nej men för fan jag kan inte hoppa på kryckor för en sån här liten sak och så sa jag att jag endå har slängt dom. då sa han, har du slängt kryckorna, dom tillhör ju landstinget. ja då har jag slängt nånting som tillhör landstinget, finns det en lapp jag behöver fylla i?
resten av dagen har jag laddat ner en massa musik och planerat min och en polares födelsedagsfest. och retats med hunden såklart.

lägg märke till att jag glömmer bort stavningen på min egen hund. och nej det är inte penisar. eller tummar.

åhåhj!

8 kommentarer:

Johan sa...

penisar var det första jag tänkte på. tummar det andra haha

loathing sa...

johan- ja jag kan tänka mej. godnatt.

beerbelly sa...

Aha det blev vin tv-spel och leka häst.
Låter rätt kul det med. Mysig vovve med skön säng :)
Nej hade det varit penisar vet jag inte vad det hade betytt.

loathing sa...

beerbelly- nej men det hade varit typiskt mej att göra nånting som inte passar ihop alls. titta bara på peacemärket och fuck you fingret.
hare.

beerbelly sa...

Jo det är iofs cool med att det inte passar ihop. Men roligt om det har någon slags mening ihop med hunden ockå?
tja

loathing sa...

beerbelly- nej

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Men det som är en sån fin liten bok. Jag skulle vilja känna mig som om jag var med i en söt bok. Ja. Alldeles säkert. Och det är ju ganska kul det där med vovven. Och hans låda. Motsägelsefullt.

loathing sa...

kajsa- boken är gullig ja, gillade den och den där småpapporna eller vad den hette. och den vilda bebin är väl en klassiker.