söndag 3 februari 2008

ge mej öl som smakar grönsaker och tobak med tussilago


författaren hjälper mej att hitta en resa till paris runt den 28 februari. och så har han gjort en satans god vegetarisk gryta med en massa konstiga kryddor som han köpte när han bodde ihop med ett gäng paparazzis i en håla i australien. och grytan smakar riktigt konstigt, men supergott. vi sitter på balkongen och dricker bärs och röker råtobak. det innehåller blandannat tussilago. och på etiketten på ölen står det, med smak av kokta grönsaker. kan det bli bättre. och det kan det. författaren ställer sej upp och börjar dansa och strupsjunga. jag sitter bara och ser på och tillslut tror jag att han hamnar i trans för jag får ingen kontakt. efter en kvar sätter han sej ner och säger, hämta mej ett äpple. dom är slut, säger jag. då får det vara, säger han.


nu ska jag krypa ner under filten och titta på något avsnitt av twin peaks. god en natt.

10 kommentarer:

Nollan sa...

Paris låter inte dumt, inte alls.
Verkar som att författaren är värd att behålla ett tag till, riktigt trevligt låter det som att ni har.

loathing sa...

nollan- ja, han gör verkligen sin del här hemma. han får stanna så länge han vill.

tis sa...

jag var i skolan då det hände.
jag är fantastiskt trött nu... vi var ute igår i karlskrona. folk har attityds problem där, var nära att hamna i slagsmål hela tiden och det säger jag utan nån som helst slags stolthet. tråkigt när det är så.
vi stod och väntade på en taxi hem utanför donkan runt 04.00, då går det ett gäng på gatan mittemot och min kompis skriker "matte", till mig. gänget mittemot oss trodde vi skrek "blatte" och börjar springa mot oss och skriker att det ska spöa skiten ur oss.
vi springer därifrån.
vi är inte tuffa.

tis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
beerbelly sa...

Låter som han bättrat sig rejält författaren. Roligt när det går åt det hållet med en del. Strupsång är udda. Cool nalle med.
Ha det super ikväll!
Tja

loathing sa...

beerbelly- jag tycker att författaren har varit bra enda sedan början, jag gjorde ett bra fynd när jag böt honom mot sjömannen. kul att se dej välbehållen tillbaka i sverige. jag ska kika in i din blogg snart. tjohejsan.

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Ska du till Paris? ååååh. Jag tycker om paris. Shopping, mat (dvs bröd) Disneyland, fransmän, franska, Champs Elyseé och allt fint. Underba-a-a-a-a-art. Men nej! Jag har ingen hund! Min vän hanna har den fina Tintinvovven, Wilma. Och de jag bor hos nu har en osocial varelse till hunding. Jag vill ha en söt och gosig vovve att leka med och klappa på magen.
Sov så gott Sabinan.

loathing sa...

kajsa- fransmän vette fan, dom är sliskiga och pratar med händerna i luften. men paris verkar fint. vi funderar på att åka dit, jag och syrran och hennes familj, till disneyland, men vi får se om man har råd, vet inte än.
ja, en hund att klappa på magen och bita i örat är mysigt.
nu ska jag ut med min.
hej.

Helena sa...

haha
Det här inlägget piffade upp hela min tillvaro för en stund. Wow, strupsång. och konstig gryta som smakar gott (!) paris!

loathing sa...

helena- strupsång är rikigt svårt, men jag laddade ner en skiva en gång med sydamerikanska indianer som gör det och jag övade varje gång i duschen. tillslut fick jag till det. men nu kan jag inte längre.
paris ja!! men det kanske inte blir av, får se hur pengarna ser ut.
tjohej!