onsdag 13 februari 2008

onsdag igen (man blir lika förvånad varenda jävla gång)

jag gillar streckgubbar som tatueringar. och det här är väl en av dom skönaste. kanske ska man tatuera nån streckgubbe lite då och då. en ska vattna en blomma, en sitter på toa, en åker i en kundvagn, en är full och en hämtar tidningen ute på gatan. det vore riktigt fint. en liten familj.

imorse ringde alarmet klockan sju och jag gick upp och sket, åt frukost, rökte en cigg, åkte in till sjukhuset och pratade med läkaren i någon timme, åkte hem, gick på qi gong som visade sej vara medicinsk qi gong för äldre människor som har svårt att röra sej, jag visste att nåt var galet redan när jag klev in genom dörren, en massa jävla gamlingar, en kunde inte ens resa sej upp från stolen där hon satt och väntade på att vi skulle börja. men jag körde igenom passet ändå, för att vara lite snäll sådär, fyrtiofem minuter, sen gick jag en promenad hem i solen, klev innanför dörren och ringde till den ansvarige och sa att jag ville hoppa av. hon skrev av mej från kursen och sa att jag kunde riva min inbetalningslapp. fan, nu har jag alltså ingen qi gong att gå på, helvete. jag går till biblioteket och pissar i nåns sko i sället. men det gjorde jag ju inte, jag gick till sjukgymnasten och han kände på min röv och sa att jag var stark där bak. ja, jag har starka skinkor, dom har varit med om mycket, vasaloppet, utan snö, det du, sa jag. sen gick jag hem, träffade E, gick ner med henne till kvarterskrogen och tog en bärs medan hon käkade äcklig pizza med räkor. på vägen hem tjavsade jag lite med den feta hyresvärden. han sa att han hade skaffat fiskar och jag sa jaha jag gillar inte fiskar. då blev han sur och sa att jag inte behöver bäsvära mej med att komma på bomötet. som att jag nånsin gått på nåt såt? jag går hellre på LSD och cyklar runt i skogen med en barnfamilj släpandes efter.

nu ska jag äta middag och antagligen hyra någon film eller spela tevespel med författaren som för övrig har dragit ut en tand idag. han sa till tandläkaren att han ville ha amalgam och blev jättebesviken när dom sa att man inte använder det längre.

ohoy!

12 kommentarer:

tis sa...

okej. låter tufft.
hoppas du blir en über grym brud som kan spränga dig själv som pete i heroes kan :)

du såg ut som du gör på bilderna.. konstigt att jag kände igen dig men drömmar är konstiga.
ett jävla mysterium det där med drömmar och vad de har för betydelse.
jag har en madröm som jag drömmer flera gånger om. det är konstigt, ingen annan dröm förutom den.
var ett tag sne jag drömde den nu.

hej då.

beerbelly sa...

Otur med qi gong. Men lite kul för pensionsarna när du stövlade in gissar jag.
Streckgubbar är najs den där riktigt kul tom. Lite avis på promenader.. jag får knalla i mörkret istället.
Hehe vågad sjukgymnast.
Hoppas du får en bra kväll, låter så.
Tjo

loathing sa...

beerbelly- knalla i mörkret är minst lika kul. här där jag bor börjar dom vilda djuren bli aktiva så det är ett äventyr. hörde en älg ropa på en annan älg i skogen.

beerbelly sa...

Ok ska ta tag i det.. tror inte jag orkar idag bara.
Ha dä gött!

tis sa...

jag läste det efter jag skrev min kommentar :D
eller, njaee. en kille som kan måla i framtiden ser att han, peter kommer sprängas och ödelägga N.Y. Och om inte peter hinner lära sig behärska sina "krafter" så kommer han sprängas. Så i slutet av säsong 1 så håller han på att sprängas.. han blir alldeles skakig och blir lite orange/röd. Då kommer hans bror fram.. som kan flyga. De flyger upp i luften, sen ser man att det är en explosion där uppe. Sen slutar det..

Okej.. drömmen är ganska dryg kanske. Men ahja..
Jag är en typ 8-9 år. Vi bor i vårat hus vi hade innan detta. Och när man öppnar ytterdörren så har man en liten gräsplätt framför sig. Där står pappa och hugger /skulpterar en människa i sten. Inget märkvärt med det förutom att pappa inte är ett dugg konstnärlig eller skulpterar i "verkliga" livet. På framsidan av huset så leker min storasyrra med sin jämngamla kompis.. syrran är väl i 14 års åldern. Hennes kompis dog i en lägenhetsbrand i Malmö för ett par år sen. Men i drömmen leker dem som dem gjorde när de var små. Jag går ett varv runt huset.. kommer tillbaka till gräsplätten där pappa skulpterar. Då ser jag att människan/gubben i sten får liv och börjar röra sig. Han slår ner pappa. Min syrra springer och ta tag i mig. Vi springer in i en "gränd" mellan garaget och huset. Min syrra och hennes kompis, Lina ställer sig framför mig. Sen ser vi sten gubben komma mot oss. När han är framme vid oss så putar han undan syrran och lina så jag står där själv. Sen vaknar jag.
Denna drömmen har jag haft.. så länge jag kan minnas mardrömmar.
Jobbig. kanske inte särskilt läskig, men jobbig.

långt inlägg.

Kajsa- www.aenigma.blogg.se sa...

Men...kan man inte qi gonga med gamla människor då? Eller...blir det fel? jajaaa. Här är det vinter vinter. Igår var det akllt som attan. Idag var det snostorm och blåste ihiiiiskallt. Inte skönt alls. Dessutom så köpte jag bara underkläder på stan så jag hade ju inget mer gosigt och varmt att ta på mig! Ish

kimberlie.blogg.se sa...

haha fy fan
tack för att du får mig att le och skratta och sen
skaka på huvudet
du är fan skön
jag tror jag gillart

men seriöst chi gong vad tänkte du med det säger väl sig självt
jag skulle hellre ta LSD och cykla runt i skogen än gå på en sån kurs

vi har några sånna som går en kurs på mitt gym där jag jobbar

ska tydligen bli instruktörer hela bunten dom sprider sig som psten anyway

dom är ascreepy dom dricker bara varmt tevatten och sitter på golvet fast vi har asbekväma soffor

liksom

loathing sa...

kajsa- men det var ju medicinsk qi gong, jag behöver inte gå medicinsk qi gong för jag kan röra mej hur bra som helst. det var alltså en qi gong som var anpassad för äldre människor.
här är det sol hela dagarna, men svinkalla vindar. nu ska jag iväg och träna snart i alla fall. så har man gjort nåt duktigt.

kimberlie- kul att du gillart.
men qi gong är skitbra, jag älskar det där lugna, behöver lite sånt i mitt röriga liv. och man behöver absolut inte vara en tråkmåns eller andlig för att gå qi gong. man arbetar jättemycket med energier och det är hur skönt som helst.
ha en bra da.

tis sa...

ja, säsong 2 började i onsdags tror jag. i börjab följde jag det på tv men sen glömde jag bort och missade avsnitt. så nu har jag lånat hem hela säsong 1 av en kompis, har även sett en del in på s. 2. :)

ja, vaknar alltid när stengubben kommer fram till mig.
oj, dina drömmar lät mer avancerade men roligare!

idag har jag haft matte prov och nu ska jag också träna!
ingen qigong i framtiden då?

tis sa...

hmm, ja. jag tycker det verkar tufft när man står och slår på en tidning som är uppsatt på en vägg. härda sig så att man är hård som sten.

haha, det låter knepigt. jag tycker det gör ont när man får kramp under foten.. om man säger så.
vad utövade du för träning idag då?

jag stod och slet idag på gymmet.. sen kom det dit en snorunge på kanske 15 bast och drar på lika mkt som jag i curls.. säger kanske inte dig så mkt men det var drygt!
jag gick därifrån och jag sa inte hej då.

hej då!

Rana sa...

jävlar vilken genialisk tatuering.

loathing sa...

rana- ja jävlar. men den här tatueringen vill jag ha i svartvitt.. http://highwaytoloathing.blogspot.com/2008/01/heres-johnny.html

look.