torsdag 14 februari 2008

kaputt

vad ska jag säga, jag älskar torsdagar. idag har det varit soligt och iskallt. jag har gått med rånarluva och björnjacka. jag har målat på min tavla och den börjar bli riktigt fin. det är en figur som sitter på en stubbe och skriker. sen har jag tränat och sträckte mej under foten. ja. jag vette fan hur jag kunde lyckas med en sån sak, men det gjorde jag. jag körde vidare trots att det gjorde ont som fan och sen fick jag halta iväg och skulle tända min sista cigg men tändaren funkade inte så jag linkade in på pressbyrån och köpte en ny. dom hade bara såna man rullar tummen på och den var också kass. jag svor och haltade och frös och tittade på månen och föröskte få ciggen att brinna och tillsut var jag hemma innanför dörrarna och hunden slickade mej på jeansbenen och jag sa vafan håller du på med. sen satte jag mej här. och inte är det bättre i foten. jag skickade författaren över till B för att hämta några bärs. dom tänker jag knäcka och svepa och imorgon ska foten vara bra för jag ska ut i helgen. jag ska också köpa mej ett skepp och döpa den till rövhål.

15 kommentarer:

beerbelly sa...

Just det jag har helt missat att det är torsdag ju :D kanon. Tur att jag ignorerade dag och hällde upp ett glas vin ändå.
Låter som en tavla i min smak. Gillar skog helst mörk/svart och någon gubbe som är svår att urskilja.. Ja den stilen.
Knepig sträckning. Jag har fått kramp under foten ibland men aldrig lyckats sträcka den. Hoppas det går över snabbt. Bärs är fint.
Ett skepp är förmycket jobb om du inte ska sänka det?
Ha en kanon kväll!

josefine sa...

torsdagsöl efter en skinande men kall dag är inte dumt alls! kanske att kinderna fortfarande är röda av kyla.

loathing sa...

beerbelly- vin och torsdag, låter supersoft! jag har duckigt nåra bärs nu men jag ska fan stupa i säng.
tavlan på figuren på stubben sitter inte i en skog utan på nåt typ av fält. jag kommer väl säkert fota den och kanske lägga upp här så du får se när den är klar.
nej jag vettefan vad som hänt med foten, men jag får vila den till imorn och så kanske det blir en fredag med soffligande och filmtittande istället. fan va typiskt. jag hatar fredagar.
hare bra i alla fall.

josefine- ja, riktigt gott e det. nu ska jag pissa ur mej en våg sen ska jag sova!!!!!! att sova är ju oxckså bra efter en sån här kall dag.
hare.

beerbelly sa...

Äh så kassa är inte fredagar. Film är nästan aldrig fel det heller. Jag gillar fredagar med även om de inte är riktigt i klass med torsdagar förstås.
Ska bli kul att se tavlan om det blir av.
Sov på!

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Tänkte på det du skrev om bilden från mitt fina Jämtland, om att ligga på en sommaräng med fjällen i bakgrunden och blåsa på blommor. Vet du. Ett av mina absolut finaste minnen. Alla kategorier. Är när vi i de sista dagrna i 9:an skulle göra något tillsammans och således åkte upp just på ett sådant satälle. Vi knatade upp på fjällsidan. Hittade den mest sagolika äng på en sluttning. Solen sken och det varsådär galet varmt. Trots att det var Jämtland. Vi slog upp våra tält lite här och där och vårt låg så att man kikade rakt ut på Åreskutans baksida och fick ett panorama av blå himmel. Sen mös vi bara hela dagen. Sprang omkring på ängen. Åt godis. Badade i en iskall sjö. Grillade korv och gick omkring i bara tröja, shorts och gummistövlar. Eller barfota. På kvällen när solen gick ned gick hela klassen upp på det lilla fjället vi bodde på och tittade ut över hela världen sittandes bland lingonris och den finaste himmel jag sett. Det var så vackert. Vi såg så långt. Och det var sista gången vi i klassen gjorde något tillsammans. Det kommer jag aldrig att glömma.

loathing sa...

beerbelly- det blir film ikväll i alla fall. jag har varit hos sjykgymnasten som drog och masserade och sträckte min fot och han sa att jag måste vila. krämpor är ingenting som stoppar mej för en utekväll, men äh, en polare kommer hit och vi ska dricka vin och hare mys här hemma istället. ha en bra fredag.

beerbelly sa...

Låter som en riktigt bra fredagsplan. Film, vin och mys kan inte vara fel!
Hoppas det går över i foten med. Det släpper nog efter lite vin.
Utekvällar blir det många av ändå.
Tja

loathing sa...

beerbelly-ja men jag kan bara inte tänka mej en helg utan att gå ut. det är så konstigt. som att sitta i fängelse utan låsta dörrar men man väljer att sitta kvar....fan.
aja, men film och vin och tevespel och en skön polare, det är fint de me.

beerbelly sa...

Klart trist om det känns så.
Blir nog bättre när du fått ett glas vin och sällskap. Bra det med som du säger.

Helena sa...

Jag hoppas att du slänger upp en bild av den där fantastiska tavlan du målar!

tis sa...

jag hatar sådana tändare som man rullar på. inte för jag ofta använder dem men när man hade dagar fulla med aktivteter som att spränga smällare så fick man värsta blåsorna på tummen.

nu har jag tränat. denna gång så var det en gubbe där som jag brukar se gå och rasta sina hundar, han använder allitd en sån där jätte gul reflex väst.
och nöjd som jag är så tog jag på mig min reflex väst idag med.. jag hoppas han såg att jag hade väst jag med.. så han tycker att jag är förståndig, så förståndig som jag egentligen vill vara.
hursomhelst... han gjorde konstiga ljud av sig varje gång han ändrade vikter på sina hantlar.
han är lurig.
du är lurig.
jag märker att jag gör vissa grammatiska fel när jag skriver. jag ändrar dåtid till nutid ibland.. men jag orkar inte bry mig. blir inte likabra då.
likaså att jag inte gör stor bokstav i början av varje mening... men det blir inte lika bra då.
förlåt mig bullen.

din tis, på nätet, i hagen.

Anonym sa...

Haha, jag måste bara berömma dig för din header. Helt underbar! Kan inte sluta skratta!

loathing sa...

helena- ja jag ska göra det när den är klar. det är inte jag som kommit på ideen, jag målar av en tavla av typ hugo simberg eller nåt...det är ett bra sätt att lära sej blanda färger och sånt, att måla av andras målningar. men den är fin, det är den. nästan lika din som originalet.

anonym- tack så mycket. jag hittade den nånstans på nätet och tyckte den var grym ja me.

Helena sa...

loathing: målar du med akryl? Jag brukar måla på fri hand. Ibland vallar jag bara färg över pappret och ibland kladdar jag ner allt för jag är så arg och ledsen från början. Men ibland är jag glad och målar något fint.
Jag tror jag ska prova att måla av något jag med. Det kan jag nog också lära mig mycket av.

loathing sa...

helena- nej jag målar med olja. just nu.