måndag 4 februari 2008

dom där ku*arna igenvi sitter hemma hos indiska S igen och dricker konjak och rysk öl. hon har lagt sin unge och vinkat av sin man som ska åka till norge för att köpa en minigris. S har fullt med spypåsar i sitt hem. om hon eller ungen blir sjuka. mannen blir aldrig sjuk för han är ingenjör. jag säger till S att vafan du måste plocka undan dom här spypåsarna, det ser inte så gulligt ut. Brickan som sitter i läderfåtöljen och ritar en karta med en röd krita säger, det ska väl inte vara gulligt heller, då skulle vi aldrig sätta våra fötter här. vid klockan tre har S blivit så full att hon måste ringa till sin matlagningskurs och säga, kröken jag är kuk idag*. hon och hennes kukar. det måste vara något sen födseln. jag tror att hon har berättat att hon föddes med röven först. jag åker hem vid fem och nu är jag hemma och jag och författaren lagar morot-och apelsinsoppa. efter det ska vi titta på the contract. han hade själv knallat ner och hyrt den och jag sa att det egentligen inte är min filmsmak, men att vi skulle titta på den ändå. och så hade han köpt oddworld till mej. vilken vacker man.

hej!


* (fröken, jag är sjuk idag)

3 kommentarer:

beerbelly sa...

Ja jag får hålla med igen. Författaren verkar vara ett riktigt kap.
Soppan väl konstig för mig. Men ibland blir man överaskad av att det godaste är konstigt.
Hejs

xxara sa...

du ska fa en riktigt fin nytagen kundvagnsbild av mej. knappte den forra veckan men den ar fortfarande kvar i kameran tyvarr. ska forsoka komma ihag att skicka den.

loathing sa...

beerbelly- jag kan lova dej, den var riktigt god den där soppan. jag trodde det skulle smaka bara morot men man har ju liksom timjan och andra kryddor i också. den var super. ska ta den till lunch idag igen.

xxara- wow tack så mycket. vilken ära.