söndag 27 januari 2008

HB i tutte HB i tarmen

igår träffade jag min sonia som nyss kommit tillbaka hem efter två år i brasilien. hon kom inte hem med bananer eller räkor utan en pojkvän som är skittrevlig. jag, C, sonia och hennes kille gick till kvarterskrogen och söp oss fulla och dansade till sopig salsa/latinodisco. några brudar uppträdde med salsa men jag och C hade kunnat göra det mycket bättre. och vi betalade 100 spänn i inträde, i en jävla förort! men det var värt det pga sällskapet och jag menar, fan, hela BYN var där.

el macho fruzzo

börjar bli full och kutryggigefter det här blev jag för full för att komma ihåg kameran. det finns inga fler bilder. vad hände här efter egentligen? jag pratade med nån, tog nån på bröstet, flirtade med en annan tjejs kille, svalde en bit toalettpapper, rökte en massa cigg och drack upp andras drinkar.
idag mår man i alla fall som sjutusen rövar. C känner en som jobbat på kvarterskrogen och hon säger att dom blandar ut spriten med hembränt. och idag känner man ju av det om jag säger så.
C och H fick till och med utslag och frossa. jävla förortskrog. skriv upp det. här har jag slagits och stupat och det sög förjävligt, men jag kommer tamejfan tillbaka nästa vecka. böh?

nu kan jag bara ligga på sängen och läsa. men orden flyter ihop och jag springer på toa.
har ätit pizza till frukost och lunch, ska äta pizza till middag.
måste köpa cigg. kan inte gå ner till centrum. då skiter jag på mej.
får röka fimpar från askkoppen.

toppen.

6 kommentarer:

beerbelly sa...

Hehe riktigt sköna party bilder ändå :-).
Trist att man ska må apa dagenefter. Eller tur kanske.. annars skulle man supa jämt.
Tänkte du spara toapapperet tro? Eller blir det som att torkasig samtidigt som man skiter?
Pizza låter helt rätt nu.
Ha en bra kväll!
Hejs

loathing sa...

beerbelly: man super väl hela tiden ändå, även fast man mår åsna dan efter.
pizzan var god. men nu känner jag mej lite äcklad och längtar efter riktig mat.
ha en bra kväll du med. jag har bara somnat på soffan och så kom en kompis förbi och jag var helt disorienterad och gick runt i lägenheten och letade efter plastpåsar och min polare hade egentligen velat komma in men jag sa bara aja vi ses då hej hej.
jag var lite väck.
men nu ska jag sova igen tror jag.

tjohoj. ha en bra kväll du med.

tis sa...

jag har druckit en del jucie iallafall. på tåget till göteborg så kom jag på mig själv tänka; vafan håller jag på med? jag orkar inte... jag var nära att hoppa av nån station hemifrån för jag mådde så jävla dåligt. men jag satt kvar... troligtvis för jag var halvt drogad av alvedoen, nässpray och mucagin. nu är jag hemma igen.
sjuk, men glad.
du verkar ha haft en trevlig helg.
yours truly, tiZ

tis sa...

jo då, jag åkte upp. men med ett tåg som avgick 04:38. sjukt tidigt för en sjuk man. var nära att hoppa av tåget sen.. för jag mådde så jävla dåligt.
hela helgen var ja kass.. så jag var inte så roligt sällskap precis... men jag var stolt över mig själv över att jag åkte upp dit.
jag åt en hel apelsin nu.. precis som du sa att man ska göra :)

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Ojsan hoppsan. Vad...spännande kväll! Och det där med illustrationsutbildning har jag ingen aning om. jag har ju bara gått gymnasiet med inriktning estet design men det har inget med mitt intresse för illustrering att göra. Det har jag ju "lärt" mig själv.

MissKeepYourDistance sa...

En helt vanlig kväll med andra ord! ;)