onsdag 30 januari 2008

lite av varje


det ser visst ut som att freddy krueger har blivit portad från området.

apropå freddy så har jag ofta liknande mardrömmar där jag vaknar upp inne i drömmen och inte vet om att jag drömmer utan tror att jag vaknar på riktigt. och så händer det nånting, oftast att nån försöker döda mej och då vaknar jag på riktigt. tror jag. men jag vaknar inne i drömmen igen och samma sak händer om och om igen. frustrerande.

nåväl. idag har jag träffat E och vi åkte (här skrev jag egentligen 'for', men jag vill försöka låta lite mindre norrländsk) in till stan och handlade en massa kläder. sen åt vi på mcdonalds och nu mår hela magen skit. det finns inte så mycket mer jag kan säga om idag. det har regnat. och jag har rökt lika många cigg som jag alltid gör. nu på kvällen har det snöat. sjukgymnasten gjorde ultraljud på mitt knä idag. mitt knä kanske bär på ett lite mindre knä inom sej. han ville bara vara säker. nu har jag precis ätit en vegetarisk gryta och glott på mej själv i spegeln.
nu väntar bara tandborstning och sköna svala lakan. kanske en sista cigg också. nej fan. dom är slut. jag springer ner med magen full och köper lucky strike på video. killen i kassan kommer säga, kom inte tillbaka och skyll på mej om du hyr en film jag inte givit dej rådet att se.
jag kommer säga, för fan ge mej bara cigg.

hoppas alla haft en bra dag.
leksak!

4 kommentarer:

beerbelly sa...

Hehe den skylten behövs överallt.
Otäcka drömmar :( Jag minns aldrig att jag drömt alls..
Double jointed har jag hört talas om men inte två knän i ett. Rea deal kanske?
Ha en bra kväll och hoppas på schyssta drömmar!
Tja

tis sa...

hmm.. alla andra jobb har varit i samma bransch också, stadium, ica och siba.. så jag vet inte vad som finns beyond handelsbranschen. eller jo, jag var vaktmästare för en fotbollsplan en sommar.
jag skulle vilja åka till norge och säsonga, sen åka utomlands några månader. eller säsonga utomlands.. men jag tror jag är för bekväm och för feg.
vad ska du bli när du blir stor?

jag gick handels-administration prog.

ses på andra sidan

loathing sa...

beerbelly- jag hoppas du inte tog det lilla knät i mitt knä på allvar. sjukgymnasten skickade bara lite vågor in i vävnaden i mitt knä.
jag fick fina drömmar inatt. jag rensade ut endel. jag rensade ut ciggen ur mitt system. men idag blev jag sugen på cigg igen. jag får göra om processen i mina drömmar tills jag inte vill röka längre.

beerbelly sa...

Hehe jag tog det inte på blodigt allvar åtmisntone :-).
Skönt med bra drömmar.
Hoppas du har en bra dag .. eller ser att du updaterat. Återkommer där med resten.