måndag 21 januari 2008

inte så mycket

det har varit: en resa till tumba för att köpa medicin, ätit twix, åkt färjan, pratat med A på telefon, stulit toalettpapper från icas toalett, tittat på viasat nature, bokat en klipptid, ätit pannkaka och sylt med sallad till (mwwöö?), haft ont i magen, eller jag skulle vilja säga fittan, men jag säger magen, slängt kiwi på M, masserat min egen rygg, Z har opererat bort halsmandlarna och ligger på uppvak, träffat Sonia, tränat, var lite gasig i magen på bussen hem. det var nog allt. jag ska försöka göra något roligare imorn men jag kan ingenting lova. z ville i alla fall att vi skulle skaffa män att gifta oss med i zimbabwe. vi får väl se. jag kanske låter mej själv bli adopterad av en lettisk bärplockare istället. ha en god natt nu och gör ingenting för snällt.


edit: jag gillar inte att behöva köpa en massa saker.
det har varit lugnt i flera månader nu. jag har tittat på svarvita
gamla serier som bara innehåller en massa galen musik och
sen har det varit bra. inga behov, inga krav, inga måsten.
men nu måste jag igen. jag har massvis av saker jag
är tvungen till att köpa.
och författaren bara ligger där och skalar äpple med kniv.
pyttsan!

6 kommentarer:

Nollan sa...

Adoption låter lockande. Gifta sig i Zimbabwe kanske också är okej. Behov har vi alla, det är bara till att uthärda. Alla måsten till trots. Frågan är vad han ska ha alla äpplen till. Hoppas det onda lättar! Imorgon är en annan dag.

beerbelly sa...

Har hänt en hel del idag alltså. Hoppas det mesta varit bra. Lettisk bärplockare kan nog bli spännande men jag tror de vill att man ska arbeta en massa.. verkar jobbigt.
Zimbabwe.. ja varför inte antar jag. Viktigt att de har många kor bara .. och inte för många fruar. Minst 10 kor / fru är en bra måttstock.

Författaren tar sig friheter.. läge att byta ut honom kanske om han inte får något läsvärt färdigt?

Ha en bra kväll och dag imorgon!
hejs

loathing sa...

beerbelly: han skriver och läser det han skrivit hela tiden, men jag tror att anledningen till att han inte visar mej är att det är crap! ren crap! men jag gillar hans närvaro, varesej han är fejk eller inte. jag är också fejk. kram.

beerbelly sa...

Jo är han bra sällskap så är det nog värt mer förstås.
Vem är inte fejk tro..
Kram

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

När det var säsongsavslutningsfest i Åre förra året på en av klubbarna så var det maskerad. Då var min kompis polsk bärplockerska. Det var ganska gulligt.

kimberlie.blogg.se sa...

alltså toa på ica det är ju hur fint som helst
jag blir alltid nödig när jag är på
ica