tisdag 29 januari 2008

note

du glömde dina lakan här igår. dom ligger i en påse i hallen så du kan bara komma och plinga på efter jobbet. jag kanske är och tränar, men nån är alltid hemma. köp ostbågar på vägen hit också och låt dom ligga framme ett tag för då blir dom extra goda. rör inte mina lådor. rök på loftgången, inte på balkongen. dina hoegaarden står i kylen och ta ut hunden så han får pissa och skita lite, akta dej för schäfern nere på hörnet, den är alltid okopplad och pissar på folk den möter. fiskbenen som ligger på diskbänken, släng dom i en påse så tar jag dom till ragnar nere vid kanalen. glöm inte att spara mej några öl, jag lär behöva dom när jag kommer hem.

6 kommentarer:

Nollan sa...

ibland är det bra att ha nån. som öppnar för besökare. som städar. som kyler ölen och som sällskapsdricker ölen. som alltid är hemma. blir mindre ensamt då.

beerbelly sa...

Låter mer som någon bor där än glömde lakan :).
Ha en super kväll!
Häpp

loathing sa...

nollan- ja en sån borde man kanske ha, men jag skulle bli smått galen efter ett tag och slänga ut han på backen.

beerbelly- han bor en bit bort, så när han hämtar lakanen kan han stanna en stund och sköta mina sysslor när jag inte är där.

Nollan sa...

nej, nej, släng inte ut nån. nån kan vara alldeles osynlig och obemärkt när så krävs! det är det som är så bra med nån. ibland kan nån inte vara alls ;)

loathing sa...

nollan- ja men det låter mest som en själv då i såna fall. jag brukar prata med mej själv och ofta känns det som att jag är två. eller att jag åtminstonde kan dela upp mej i två om det behövs.

beerbelly sa...

Aha låter klart trevligt. Gott med öl!
Kram